Puhelinsoitto ja ero

Torstaina oli juhlittu aamuyöhön saakka onnistunutta viikkotehtävää kioskista ostetuilla alkoholijuomilla. Perjantaina talossa oli krapulaiset tunnelmat, mutta siitä huolimatta BB järjesti taloon yllätyksen ja BB-romanssikin näki päätöksen.

Big Brotherin yllätyksen illan aloitti punainen puhelin, joka oli tuotu taloon vajaat kaksi viikkoa sitten. Suorassa BB Extra -lähetyksessä n. klo 19.15 Big Brother soitti taloon. Ensimmäisenä vastaamaan ehti Piia, joka otti BB:n ohjeet vastaan. Hän sai ohjeekseen valita itselleen seuralaisen ja passittaa toiset makuuhuoneeseen.

Piia valitsi seuralaisekseen Jarkon. He odottivat hetken olohuoneessa, jonka jälkeen ulko-oven verho avautui ja he pääsivät ulos. Aluksi hämmästystä aiheutti, ettei pihalla näkynyt mitään, mutta pian Jarkko huomasi, että seinustalle oli ilmestynyt ovi.

Ovi vei salahuoneeseen, jonne oli rakennettu tv-huone. Huone on sama, missä kahdella edelliskaudella oli vielä sauna. Piia ja Jarkko saivat katsottavakseen elokuvan ja sen lisäksi tarjolla oli popkorneja, olutta, subeja ja muuta syötävää. Reilu puolitoistatuntinen kului mukavasti elokuvaa katsellessa ja toistensa kanssa jutustellessa. Samaan aikaan muut ihmettelivät, mihin Piia ja Jarkko katosivat. Palattuaan muiden joukkoon, Piia ja Jarkko eivät saaneet puhua elokuvaillasta mitään muille.

Satu ja Timo erosivat

Tämän vuoden BB-romanssi Sadun ja Timon välillä on päättynyt. Merkkejä parin erosta on ollut jo pari päivää ilmassa ja Timo on avoimesti puhunut muille talon asukkaille ja BB:lle, ettei ole kiinnostunut Sadusta. Satu on ollut ilmiselvästi ihastunut Timoon, mutta pikku hiljaa hänkin on ilmeisesti ymmärtänyt, ettei heillä olisi Timon kanssa tulevaisuutta ulkomaailmassa.

Edellisenä iltana Satu oli mennyt yksin muita aikaisemmin nukkumaan, kun Timo kiehnäsi koko juhlaillan lähes talon kaikkien tyttöjen kanssa. Timo päätyi nukkumaan Helin kanssa samaan sänkyyn Hopea-makuuhuoneessa, mutta he eivät olleet vain kahden. Samassa sängyssä olivat myös Sauli ja Maxine.

Aamulla Sadun ja Timon välit olivat edelleen viilenneet ja Satu ilmaisi halunsa keskustella Timon kanssa. Satu kävi tilittämässä tuntojaan päiväkirjahuoneessa itkun säestämänä ja omien sanojen mukaansa se auttoi häntä paljon ja helpotti hänen talossa eloaan. Rauhallisen keskinäisen keskustelun jälkeen Satu ja Timo päättivät lopettaa yhdessäolon talossa parina ja nyt he ovat vain ystäviä. Päätös tuntui olleen yhteinen, sillä he olivat nyt samaa mieltä, ettei mahdollinen suhde kestäisi talon ulkopuolella.

Illan tunteina, kun asia oli julkistettu myös muille asukkaille, asiasta keskusteltiin vielä yleisesti. Sadusta ainakin esittää vahvaa, eikä näytä hirveän pettyneeltä tilanteeseen. Yrittääkö Satu pitää kulissit kasassa niin kauan, kun pääsee ulos talosta, että välttyy lisänöyryytykseltä. Näyttää nimittäin vahvasti siltä, että Satu äänestetään talosta ulos. Esimerkiksi BBPlazan häätöäänestys näyttäisi pudottavan Sadun ylivoimaisesti ja samaan viittasi BB Extran näyttämä virallisen äänestyksen äänestystilanne perjantaina hieman kello 19 jälkeen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.