Viikkotehtävä onnistui, asukkaille muhkea viikkobudjetti

Kolmas viikkotehtävä ratkesi torstaina iltapäivällä. Moninaisten vaiheiden jälkeen viikkotehtävä ja salatehtävä julistettiin onnistuneiksi ja asukkaat pääsivät juhlimaan muhkean viikkobudjetin kera.

Torstaiaamu valkeni samoissa merkeissä kuin keskiviikko oli päättynyt. Kiroilukielto aiheutti edelleen rangaistuksia. Asukkaat joutuivat mm. istuma- ja seisomakieltoon, mutta viikkotehtävän loppuvaiheessa istumakielto kumottiin asukkaiden siistiytyneen kielenkäytön ansiosta. Lopulta viikkotehtävä ilmoitettiin päättyneeksi ja asukkaat suljettiin hetkeksi Hopea-makuuhuoneeseen.

Päästyään ulos makuuhuoneesta asukkaat havaitsivat, että talon viinikaappi oli täytetty. Asukkaat uumoilivat illaksi juhlia, mutta he eivät tiedä, että BB on suunnitellut yllätystä perjantaiksi. Mitä on tulossa, siitä ei ole tarkalleen tietoa.

Viikkotehtävän tuloksen julkistus oli jännittävä. Tuttuun tapaan BB ilmoitti viikkotehtävästä mahdollisesti tuleva viikkobudjetti, jonka jälkeen asukkaille paljastettiin Piian salatehtävä. Kaikille näytettiin Piian käynti päiväkirjahuoneesta, kun hänelle annettiin salatehtävä. Kaikki olivat pöllämystyneitä ja kysymykset sinkoilivat Piialle, jonka jälkeen selvisi, että Piia oli "uunottanut" kaikkia täydellisesti.

Lopulta päästiin tärkeimpään, eli BB:n ilmoitukseen, olisiko tehtävät onnistuneet. Tehtävät julistettiin onnistuneiksi ja riemu oli rajaton. Kun salatehtäväkin oli onnistunut, viikkobudjetiksi kasvoi huikea 477,60 €:n potti. Viikkobudjettiin lisättiin vielä tiistaina käyttämätön noin 80 €:n osuus, koska tiistaina asukkaat eivät päässeet kioskille ollenkaan. Loppujen lopuksi asukkaiden käytettävissä oleva budjetti seuraavan viikon on - Satua lainatakseni - aivan mieletön noin 560 €.

Jo olleessaan lukittuina Hopea-makuuhuoneeseen asukkaat suunnittelivat innokkaasti päivän kioskireissua. Kuullessaan budjetin yllättävästä kasvusta suunnitelmat menivät osittain uusiksi ja ostettavien tavaroiden määrä nousi. He aikovat ostaa ruokatarvikkeiden lisäksi runsaasti alkoholia, mutta karkin ja sipsien määrää he aikovat vähentää viime viikosta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.