Sadusta muiden palvelija - päivitetty 16.09.2007, 19:36

Häätöuhan alla oleva Satu sai Big Brotherilta rangaistuksen puhuttuaan päiväkirjahuoneen asioista muille asukkaille perjantaina. Rangaistuksena Satu joutui toimimaan muiden asukkaiden palvelijana, kunnes toisin ilmoitettiin.

BB pisti Jarkon valvomaan Sadun rangaistuksen toteutusta. Sadun piti palvella muita asukkaita kaikissa mahdollisissa asioissa, kuten tiskauksessa, ruoan laitossa tai jopa veden hakeminen juotavaksi. Jos muut asukkaat tekivät jotain tällaisia töitä, heitä olisi rankaistu ja Jarkon oli valvottava, että muut työllistivät Satua ja Satu teki annetut hommat.

Rangaistus tuli tilanteesta, kun Satu oli puhunut asioista, jotka koskivat häntä ja Timoa, joista Satu oli puhunut aiemmin BB:lle. Sadulle ilmoitettiin lauantain päälähetyksessä, että BB palaa asiaan rangaistuksesta. Satu pyysi rikkomustaan anteeksi BB:ltä ja perusteli kertomistaan sillä, että muidenkin asukkaiden olisi hyvä tietää, mitä hän on puhunut itsestään ja Timosta BB:n kanssa. BB ei kuitenkaan heltynyt, vaan pisti rangaistuksen täytäntöön.

Rangaistus pistettiin täytäntöön tänään noin puoli neljän aikoihin ja se ilmoitettiin päättyneeksi noin puoli seitsemältä. Satu ehti siivota talon lähes läpikotaisin ja palvella asukkaita erilaisissa asioissa. Kaiketi Sadulta jäi kesken paljun pesu ja terassin pesua hän ei ehtinyt aloittaa, mutta muuten talo tuli puhtaaksi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.