Rangaistuksena kaikki yhteen makuuhuoneeseen

Asukkaat pohtivat vielä epäonnistunutta viikkotehtävää, tuli heille lisää huonoja uutisia. BB-talossa on puhuttu toistuvasti päiväkirjahuoneen asioista sen ulkopuolelle ja siitä tuli asukkaille yhteinen rangaistus.

Kesken viikkotehtäväpohdintojen BB kuulutti asukkaat sohvalle kuulemaan rangaistuksensa. Ihmettelevät asukkaat siirtyivät sohvalle ja he miettivät, mistä oli kyse. Pienen tauon jälkeen BB aloitti puheenvuoronsa kaiuttimista.

BB:n mukaan asukkaat ovat toistuvasti puhuneet päiväkirjahuoneen asioista huoneen ulkopuolella. Tämä on säännöissä kiellettyä ja siitä seurasi rangaistus. Rangaistuksena Hopea-makuuhuone ei ole käytössä toistaiseksi ja kaikki joutuvat nukkumaan Kulta-makuuhuoneessa.

Rangaistuksen kuultuaan, asukkaat eivät pitäneet sitä pahana ja osa alkoi spekuloida, onko Hopea-makuuhuoneeseen rakennettu jotain iltaa varten. Esimerkiksi Piia on toivonut viikonlopulle - mieluiten perjantaiksi - halloween-juhlia rekvisiittoineen kaikkieen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.