Roolit vaihtoon - päivitetty 19.09.2007, 21:03

Viikkotehtävä jatkui keskiviikkona herätyksen jälkeen siitä, kun se oli tiistaina keskeytetty räsypokkaturnauksen takia. Aamu käynnistyi vielä vanhoissa rooleissa, mutta muutos oli tulossa. Uusissa rooleissa saatiin myös yksi välikohtaus aikaiseksi.

Aamupäivän aikana Big Brother ilmoitti, että asukkaiden roolit vaihtuvat. Ne ketkä olivat aikuisia alkuviikosta, ovat nyt lapsia ja päinvastoin. Tunnelmat olivat iloiset, kun Maxine luki muille asukkaille viikkotehtävän uudesta käänteestä.

Aiemmin viikkotehtävässä flegmaattisesti esiintynyt Heli näytti piristyneen ja aloitti roolinsa suorittamisen hyvällä asenteella. Jää nähtäväksi, pystyykö Heli viemään roolisuorituksensa onnistuneesti loppuun saakka. Myös uudet lapset, etenkin Timo ja Jarkko tuntuivat omaksuneen uudet roolinsa mainiosti. Uudet vanhemmatkin olivat varmasti tyytyväisiä aikuistumisestaan.

Henri ei osannut lopettaa

Päivän kohutuin tapahtuma sattui, kun Henri yritti syöttää Heliä. Henri yritti syöttää väkisin papupataa Helille, vaikka Heli ilmoitti useasti olematta syömättä sitä. Heli kuulosti olevansa aivan tosissaan, eikä uskonut Helin puhetta.

Tilanne hieman riistäytyi käsistä, eikä Henri lopettanut pakkosyöttämistään, vaikka muut asukkaat tulivat häntä toppuuttelemaan. Lopulta tilanne päättyi Helin hermostumiseen ja itkuun, kun juomamuki vain lensi. Henrikin hermostui tähän ja komensi "tytärtään" päiväunille. Itkuinen Heli jatkoi tuherrustaan makuuhuoneessa, jonne muut asukkaat tulivat häntä lohduttamaan viikkotehtävän roolien puitteissa.

Myöhemmin tilanne rauhoittui. Jonkin aikaa tapahtuman jälkeen Heli otettiin pois Henrin "perheestä" ja sijoitettiin Akin ja Maxinen "perheeseen". Henrille jäi siis vielä Piia toiseksi "tyttärekseen".

Viikkotehtävä päättyy huomenna. Oma mielipiteeni on, ettei viikkotehtävä ole onnistumassa, mutta lopulliset päätökset tekee BB. Asukkaiden roolit ovat välillä unohtuneet, etenkin tämän päivän välikohtauksen jälkimainingeissa.

Viikkotehtävän uudet roolit keskiviikosta eteenpäin:

Perhe 1
Isä: Aki
Lapsi: Maxine 8 v.

Perhe 2
Isä:
Sauli
Äiti: Kadi
Lapset: Kaksospojat Jarkko 6 v. ja Timo 6 v.

Perhe 3
Isä:
Henri
Lapsi: Heli 2 v. ja Piia 5 v.

Lue viikkotehtävän ohjeet Subtv:n BB-sivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.