Satu oli kolmas häädetty

Jyväskyläläinen Satu häädettiin kolmantena Big Brother -talosta. Ensimmäistä kertaa katsojaäänestyksessä ollut Satu hävisi jo toista kertaa häätöäänestyksessä olleelle Henrille 24 pronsenttiyksiköllä.

Subtv:n antamien tietojen mukaan äänestystilanne vaihteli etenkin sunnuntai-iltana useaan otteeseen Talk Show -lähetyksen aikana. Lähetyksen alussa Sadulla oli miinuksia runsaasti ja häntä oltiin häätämässä selkeällä enemmistöllä. Satu kiri kuitenkin eroa illan mittaan ja hieman ennen kello 22:ta Satu oli jopa hetken johdossa, mutta loppujen lopuksi äänestys päättyi Henrin eduksi.

Satu poistui talosta positiivisin tuntemuksin, eikä kyyneleitä vuodatettu. Iloisin halauksin Satu jätti talon taakseen ja iloinen Satu nähtiin myös häätöhaastattelussa. Talon puolelle jäi itsevarmuutta puhkuva Henri, joka lähtee uudella innolla uuteen viikkoon selvittyään jo toista kertaa häätöuhan alta.

Lue lisää Subin sivuilta:
Satu häädettiin kolmantena
Näistä Satu muistetaan
Satu Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.