BB-fanisivut on avattu!

Olen nyt avannut omat Big Brotheria käsittelevät fanisivut. Sivuilla tullaan käsittelemään Suomen Big Brotherin kolmannen tuotantokauden tapahtumia alusta loppuun. Luonnollisesti mukaan kuuluvat kunnon alku- ja loppuspekulaatiot.

Suomen Big Brother käynnistyy elokuun lopussa ja seurattavaa riittää noin kolmeksi kuukaudeksi. Tapahtumia ei varmasti tule puuttumaan, joten kirjoitettavaa tulee riittämään. Sivuilta puuttuu vielä materiaalia, koska käytettävissämme ei ole vielä kaikkia tietoja tulevasta kaudesta, mutta päivitämme sivustoa, kunhan jotain virallista julkaistaan.

Palautetta tämän sivun kirjoituksista voi antaa esim. alla olevalla kommenttilomakkeella tai keskustelupalstani kautta. Molempiin pitää rekisteröityä erikseen saadakseen kirjoitusoikeudet.

Korostan vielä, että tämä on epävirallinen BB-fanisivu, eikä minulla ole mitään taloudellisia tai muita kytköksiä Subtv:hen, Metronomeen tai Big Brotheriin yleensä (BB:n fanitusta lukuun ottamatta). Edellä mainitusta johtuen sivuilla ei tulla näkemään mitään viralliseen BB:hen liittyvää, kuten logoja tai asukkaiden kuvia linkitystä lukuun ottamatta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.