Suvista tuli 12. häädetty

Mahdollisimman tiukka 12. häätöäänestys saatiin päätökseen sunnuntai-iltana. Äänestyksen tuloksena BB-talosta häädettiin Suvi, joka ehti viettää talossa kahdeksan viikkoa. Suvin häätö oli rankka paikka Kadille.

Suvi kärsi äänestyksessä tappion vastaehdoikkailleen Jarkolle ja Riitalle. Suvin ja Jarkon välinen ero oli vain yhden prosenttiyksikön verran, eikä Riittakaan jäänyt Suvista kuin neljä prosenttiyksikköä. Lopulliset prosentit olivat Suvi -7 %, Jarkko - 6 % ja Riitta -3 %.

Äänestys oli kahden kärjen osalta todella tiukka, vaikka Talk Show'n alkaessa Jarkko oli vielä selkeästi lähdössä. Ero Jarkon ja Suvin välillä kaventui ja Suvi meni välillä ohi, mutta Jarkko nousi vielä kerran häädettävän paikalle. Kaksikon ero oli välillä vain prosenttien osia, mutta loppuvaiheessa Suvi otti lopullisen kiinnityksen illan häädetyksi, eikä siitä enää luopunut.

Kaikista raskaimmin Suvin lähdön otti Kadi, joka puhkesi heti tuloksen julkistuksen jälkeen kyyneliin. Suvin poistuttua ulkomaailmaan, Kadi oli poissa tolaltaan ja hän halusi olla yksin, kunnes hänet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Tultuaan päiväkirjahuoneesta muut lohduttelivat Kadia ja elämä alkoi jälleen hymyillä BB-talon virolaisvahvistukselle, kun BB toimitti asukkaille kaksi pulloa kuohujuomaa.

Muut häätöäänestyksessä olleet ottivat tilanteen rauhallisesti. Jarkko oli tuttuun tapaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Jarkko saa tästä varmasti kasvatettua jo entisestään megalomaanisiin mittoihin kasvanutta itseluottamustaan. Talon uusin tulokas Riitta oli yllättynyt tuloksesta, sillä hän uskoi lähtevänsä talosta tänään. Mutta toisin kävi ja Riitta tekee näin Suomen BB:n ennätyksen ollessaan talossa pisimpään yksin taloon kesken kauden tulleena asukkaana.

Tämän kauden BB lähenee huipennustaan. Tästä jatketaan viiden asukkaan voimin, kun kautta on jäljellä enää kaksi viikkoa.

Lue lisää BB:n nettisivuilta:
Suvi häädettiin!
Näistä Suvi muistetaan
Suvi Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.