Tiina lähtee BB-talosta - päivitetty 07.09.2007, 09:11

Raskaana oleva BB-talon asukas Tiina on tänään päättänyt poistua talosta vapaaehtoisesti. Asiasta kertoi torstain BB Extra -ohjelma Subtv:llä.

Tiina kävi ilmoittamassa halustaan poistua talosta päiväkirjahuoneessa torstaina. Syyksi Tiina ilmoitti, ettei hän halua olla talossa, koska hän on itsensä lisäksi vastuussa myös sikiöstä. Tiina sai tietää raskaudestaan keskiviikkona tehdyssä raskaustestissä.

Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen oli kuulemassa Tiinan päätöstä ja Räisänen totesi päiväkirjahuoneessa Tiinalle, että hänen lähtöään ryhdytään valmistelemaan. Räisänen kertoi Tiinalle, että hänet poistetaan talosta perjantain aamupäivän aikana. Tiina ehtii olla BB-talossa näin ollen 11 päivää.

Tiina kertoi lähdöstään asukkaille perjantaina aamulla. Asukkaat ottivat tiedon rauhallisina vastaan ja ymmärsivät Tiinan kannan. Tiinalle on toimitettu myös laukkunsa ja hän on aloittanut pakkaamisen.

Lue myös:
Tiina aikoo lähteä talosta (BB-nettisivut, Subtv)
Tiina on raskaana

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.