Varikkobileistä rangaistus Jarkolle ja Nikolle - päivitetty 17.11.2007, 00:11

Torstaina Big Brother järjesti asukkaille varikkobileet onnistuneen viikkotehtävän päätteeksi. Juhlat päättyivät kuitenkin kesken kaiken, kun BB sammutti telkkarin ja Playstationin. Ilta poiki myös rangaistuksen Jarkolle ja Nikolle.

Varsin railakkaat juhlat etenivät alkoholijuomien siivittämänä ja konsolipelien kanssa pelaten. Asukkaat saivat illan aikana vapaasti pelata viikkotehtävän aikana käytössä olleita pelejä, eli Buzzia, Singstaria ja formulapeliä. Illan suosituin peli oli Singstar, jota pelattiin monta tuntia. Buzzia ehdittiin hieman pelata ja formuloihin asti asukkaat eivät edes ehtineet.

Se, että asukkaat eivät ehtineet pelata formulapeliä, johtui siitä, että BB lopetti pelaamisen, kun Singstaria pelattiin toistamiseen. BB oli jo aiemmin huomauttanut, että television äänenvoimakkuus peitti asukkaiden äänet ja vaati pudottamaan äänentasoja. Vaikka asukkaat vähensivät äänenvoimakkuutta, se ei ilmeisesti riittänyt BB:lle, vaan pelaaminen loppui kuin seinään noin yhden maissa yöllä.

Pelaamisen loppuminen aiheutti hämmennystä ja etenkin Jarkko otti sen raskaasti. Pettymys ilmeisesti purkautui hänellä sääntörikkomuksina, vaikka hän kävi myös ilmoittamassa kantansa päiväkirjahuoneessa. Jarkko syyllistyi päiväkirjahuoneen asioista puhumiseen talossa sekä tuotannon asioista puhumiseen. Myös Niko sortui näihin sääntörikkomuksiin ja heitä odotti perjantaiaamuna rangaistus.

BB herätti Jarkon ja Nikon perjantaina aamulla kuulemaan rangaistuksensa päiväkirjahuoneeseen. Jarkko ja Niko saivat rangaistuksena istumakiellon ja tämän lisäksi he eivät saaneet syödä torstaina taloon tuotuja elintarvikkeita. Myöhemmin rangaistusta lievennettiin, että kioskilta tuotuihin ruokiin he saivat koskea, mutta eivät BB:n antamiin ruokiin, kuten aamupäivällä saatuihin subeihin.

Jarkko ja Niko saivat BB:ltä luvan kertoa rangaistuksestaan muille, mutta he eivät tehneet sitä heti ja kerralla. Päivän mittaan muille asukkaille selvisi, etteivät Jarkko ja Niko saaneet koskea ruokiin ja myös istumakielto selvisi asukkaille jossain vaiheessa. Pojat ottivat rangaistuksensa sen suurempia kiristelemättä - ainakaan ulospäin. Sisällä varmasti harmitti kovasti, etenkin, kun syy, miksi rangaistus tuli oli osittain epäselvä huonojen muistikuvien vuoksi. Illan tunteina Jarkko ja Niko saivat kerrottua myös rangaistuksen syyn muille asukkaille, eli, että se tuli tuotannosta puhumisesta. Tosin päiväkirjahuoneen asioista puhumisen he jättivät jostain syystä sanomatta.

Kellon lähestyessä puolta yötä Niko ja Jarkko kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Kaksikko sai BB:ltä hyviä uutisia, sillä heidän rangaistuksensa päättyivät liki 14 tunnin lusimisen jälkeen. Pojat päättivät kuitenkin huijata vielä tuolloin hereillä olleita Suvia ja Saulia ja Niko ja Jarkko kertoivat heille, että vain Nikon rangaistus olisi päättynyt ja Jarkon vielä jatkuisi. Niko ja Jarkko nauroivat pihalla hauskalle pilalleen ja samalla Sauli levitti saamaansa väärää tietoa muille asukkaille. Pojat eivät jatkaneet "källiänsä" kuitenkaan pariakymmentä minuuttia kauempaa, vaan paljastivat pilansa muille mennessään muiden kanssa nukkumaan makuuhuoneeseen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.