Alex ja Jarmo taloon kesken peiteroolitehtävän - päivitetty 04.11.2008, 20:03

BB-talo sai kesken päivätehtävän uusia asukkaita, kun kaksi miestä, Alex ja Jarmo astuivat taloon. Miesten myötä talon sukupuolijakauma tasoittui miesten ja naisten kesken.

Asukkailla oli käynnissä peiterooli-päivätehtävä, jossa heidän piti esittää aivan jotain muuta kuin itseään. He saivat käyttää kaikkea talon sisältä löytyviä tavaroita.

Asukkaat oli kutsuttu sohvalle, kun Alex ja Jarmo saapuivat taloon. Heti aluksi BB soitti ehdollistamistehtävän äänimerkkejä, jolla saatiin tunnelma lämpöiseksi. Pikaisen alkututustumisen jälkeen talossa olleet asukkaat palasivat päivätehtävän rooleihinsa, jotka hetkeksi pääsivät unohtumaan.

Pian uusien asukkaiden tulon jälkeen päivätehtävä päättyi ja tutustuminen pääsi kunnolla käyntiin. Uudet tulokkaat otettiin hyvällä mielellä vastaan ja perinteisiä uteluita heidän taustastaan tehtiin. Miehet olivat tyytyväisiä, että talon "akkavalta" saatiin kukistettua ja miesten ja naisten lukumäärä on nyt tasan. Naiset puolestaan olivat yleensä innoissaan, että miehiä tuli taloon.

Lisäväriä iltaan tuovat nimeämiset. Ne suoritetaan poikkeuksellisesti vasta tämän illan aikana ja myös uudet asukkaat pääsevät nimeämään. Normaalisti uusia ei pääse nimeämään heidän ensimmäisen viikkonsa aikana, mutta Alexin ja Jarmon kohdalla BB on muuttanut sääntöjä. Talossa aiemmin olleet asukkaat saavat nimetä myös Alexia ja Jarmoa, jos tajuavat vain tilanteen. Nimeämisten tulokset julkistetaan keskiviikon BB Extrassa.

Tutustuminen vanhojen ja uusien asukkaiden kesken jatkuu. Illan tunnelmien kehittymistä voi seurata 24/7-palvelusta, PlusTV:n Prime Timesta ja BB-nettisivuilta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.