Andreas on seitsemäs häädetty

Seitsemäs häätöilta päättyi tunteikkaasti, kun Andreas häädettiin Big Brother -talosta. Suurin osa talon naisista puhkesi kyyneliin ja talon miehet menivät hiljaisiksi, kun tulos tuli julki ja Andreas poistui talosta.

Häätöäänestyksessä oli neljä talon vanhaa asukasta, Andreas, Cheryll, Johan ja Tero. Äänestystulos tiukkeni loppua kohden, sillä vielä Talk Show'n alussa Andreas oli lähdössä suurella erolla, mutta Cheryll kavensi eroa. Lopulta Andreas jäi miinukselle 7,57 %, Cheryll -5,88 %, Tero -0,61 % ja Johan -0,19 %.

Tuloksen selvittyä, tunteet nousivat pintaan. Häädöstään kuullut Andreas oli hymyssä suin, mutta talon naisista Anniina ja Marianne olivat itku kurkussa. Andreaksen poistuttua talosta, kyynelkanavat aukesivat toden teolla ja myös Cheryllillä ja talon miehillä oli itkussa pidättelemistä.

Johanille Andreaksen lähtö näytti ottavan erityisen kovalle ja mies oli kovin hiljaista häädön jälkeen. Myöskään Jari-Matti ei ollut juttutuulella ja miestä harmitti torstaina taloon tulleiden naisten kommentit. Vaikka Kaisa-Reeta ja Anna eivät paljoa kommentoineetkaan, häiritsi heidän muutamat sanansa talossa pidempään olleita asukkaita.

Viime päivinä talon ovista on mennyt väkeä kuin niistä kuuluisista Sokoksen ovista. Torstaina taloon tuli kaksi uutta naista, perjantaina poistui Niko ja nyt sunnuntaina Andreas. Taloon jäi nyt yhdeksän asukasta.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Andreas häädettiin Big Brother -talosta seitsemäntenä!
Näistä Andreas muistetaan
Andreas Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.