Niko on poistettu Big Brother -talosta!

Niko on poistettu Big Brother -talosta perjantaina pian puolen päivän jälkeen. Syynä poistamiseen on väkivaltainen käytös toista asukasta kohtaan edellisyönä olleissa juhlissa.

Niko heitti torstain ja perjantain välisenä yönä viinilasin ja energiajuomatölkin kohti Mariannea kaksikon välille syntyneen sanaharkan seurauksena. Lisäksi Niko oli käydä Marianneen käsiksi, mutta Andreas esti tämän väliintulollaan.

Kiista syntyi paristojenvaihdon yhteydessä, kun Nikolla oli hermo kireällä aiemmin illalla taloon tulleista uusista asukkaista. Niko purki paineensa Marianneen, joka oli muiden kanssa vaihtamassa paristojaan makuuhuoneen oviaukossa.

Yöllä tilanne päättyi Nikon kutsumiseen päiväkirjahuoneeseen, jossa hänelle kerrottiin tulevasta rangaistuksesta. Päätös Nikon poistamisesta talosta Big Brother teki perjantaina aamulla ja Niko poistettiin talosta pk-huoneen kautta perjantaina puolen päivän jälkeen.

Talosta poistaminen tapahtui asukkaiden ollessa pihalla, jolloin Nikon tavarat sisältä kerättiin ja mies poistui talosta. Kun asukkaat päästettiin takaisin sisälle, BB kutsui asukkaat sohvalle. Pienen odottelun jälkeen Big Brother kuulutti kaiuttimista, että Niko on poistettu talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi.

Tieto sai talon vanhat naisasukkaat kyyneliin. Raskaimmin tiedon ottivat Anniina ja Tuuli, mutta myös Nikon hyökkäyksen kohteeksi joutunut Marianne pidätteli kyyneleitään. Miesasukkaat ja eilen taloon tulleet uudet naisasukkaat istuivat sohvalla kivikasvoisina paikalleen jähmettyneinä.

Nikon talosta poistamisen jälkeen talossa on kymmenen asukasta.

Lue lisää:
Niko tullaan häätämään talosta väkivaltaisen käytöksen takia! Katso video! (BB-nettisivut)
Niko käyttäytyi väkivaltaisesti Mariannea kohtaan

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.