Asukkaat onnistuivat viikkotehtävässään

Seitsemännellä viikolla asukkaat saivat viikkotehtävässään vihjeitä tv:stä. Talon televisioruuduista nähtiin klippejä menneistä BB-kausista, joista Big Brother järjesti asukkaille "tentin" torstaina.

Pitkin viikkoa nähdyistä ohjelmapätkistä asukkaat saivat pähkäillä, mitä kaikkea niistä voidaan kysyä. Ahkerasti asukkaat muistelivatkin videoklippien tapahtumia koko tehtävän ajan.

Torstaina oli "tentin" aika. Big Brother kutsui kolme asukasta kerrallaan päiväkirjahuoneeseen, jossa kysymykset esitettiin. Jotta viikkotehtävä onnistuisi, olisi asukkaiden saatava kysymyksiin vähintään 50 %:iin oikea vastaus. Päiväkirjahuoneeseen kutsuttiin kolmikot Andreas-Johan-Tero, Anniina-Cheryll-Niko ja Jari-Matti-Marianne-Tuuli.

"Tentin" jälkeen asukkaat eivät saaneet keskustella kysymyksistä, eivätkä he tienneet, miten "tentti" oli mennyt. Tehtävän onnistuminen ratkesi illalla, kun asukkaat kutsuttiin sohvalle kuulemaan tehtävän tulos. Riemu repesi asukkaiden keskuudessa, kun BB ilmoitti tehtävän onnistuneen ja 99:n vedonlyöntiprosentilla asukkaiden viikkobudjetiksi muodostui reilut 286 €.

Välittömästi viikkotehtävän tuloksen selvittyä, alkoi kauppareissun suunnittelu. Kauppaan päästiinkin aika pian tuloksen ratkettua ja ostoksista tuli varsin alkoholipitoiset. Asukkaat aikovat pitää illalla omat bileet. He ovat autuaan tietämättömiä, että taloon on tulossa kaksi uutta naisasukasta, joten on mielenkiintoista nähdä, millaisen käänteen ilta saa klo 23:n jälkeen, kun uudet asukkaat "pöllähtävät" taloon.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Viikkotehtävän kuvaus
"Tentin" kysymykset

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.