Kaisa-Reeta ja Anna ovat uudet asukkaat! - päivitetty 10.10.2008, 05:56

Big Brother -talo sai uusia asukkaita myöhään torstai-iltana. Kesken asukkaiden omien bileiden, BB-taloon asteli kaksi naista, Kaisa-Reeta ja Anna. Uusien asukkaiden sisäänmarssi aiheutti talossa olleissa asukkaissa ristiriitaisia tunnelmia.

Talossa jo olleet asukkaat komennettiin pihalle hieman ennen kello 23:a. Asukkaiden ollessa pihalla, taloon tuli näiden tietämättä kaksi uutta asukasta, jotka olivat naisia. Taloon tuli yhtä aikaa vantaalainen Kaisa-Reeta ja tamperelainen Anna.

Kun ulkona olleet asukkaat pääsivät sisälle, alkoi kauhea huuto ja kaiken kaikkiaan kaoottinen tutustuminen. Etenkin Tuulista lähti kauhea meteli, joka ei meinannut vaimeta millään. Pikku hiljaa kuitenkin tilanne rauhoittui ja toisiinsa tutustuminen pääsi kunnolla vauhtiin.

Kaksi jo talossa olleista asukkaista tunsi uusia tulokkaita. Anna on Tuulin tuttuja ja Kaisa-Reeta on Mariannen tuttuja. Osa asukkaista otti Annan ja Kaisa-Reetan suopeasti vastaan. Näihin kuuluivat ainakin Tuuli, Marianne ja Anniina. Paljon negatiivisemman kannan uusiin asukkaisiin ottivat mm. Niko, Cheryll ja Andreas, jotka aloittivat heti uusien tultua "läyhäämisen" talon eri puolilla.

Kahden uuden asukkaan tultua taloon torstaina, on talossa tällä hetkellä 11 asukasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.