Cheryll, Johan, Tero ja Andreas häätöäänestykseen - päivitetty 09.10.2008, 00:17

Keskiviikkona julkistettiin jälleen häätöäänestykseen joutuvat asukkaat. Viime viikon tapaan myös tällä viikolla on häätöäänestyksessä neljä asukasta, jotka ovat Cheryll, Johan, Tero ja Andreas.

Tämän viikon nimeämiset järjestettiin normaalisti, eikä käänteisesti, kuten viikko sitten. Kuitenkaan kaikki asukkaat eivät saaneet osallistua nimeämisiin, sillä Big Brother eväsi Andreaksen, Johanin, Mariannen, Nikon ja Teron nimeämisoikeuden juonittelun ja muiden sääntörikkeiden takia. Vain Anniina, Cheryll, Jari-Matti ja Tuuli saivat nimetä kanssa-asukkaitaan häätöäänestykseen.

Nimeämiseen oikeutettu nelikko nimesi ensi sunnuntain häätöäänestykseen Cheryllin, Johanin, Teron ja Andreaksen. Tuloksen tultua julki etenkin nimeäjät olivat yllättyneitä äänestyksen lopputuloksesta ja nimettyjen suuresta määrästä. Häätöäänestyksen ulkopuolelle jääneistä Niko ja Marianne olivat yllättyneitä tilanteestaan.

Kova spekulointi, kuka nimesi kenetkin, alkoi välittömästi. Kuitenkaan, sääntörikkeiden pelossa, mölyt pidettiin tältä osin mahassa. Häätöuhan alle joutuneet ottivat tilanteen varsin rauhallisesti.

Lue lisää sivustoltamme:
Viideltä poistettiin nimeämisoikeus rangaistuksena!
Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.