Viikkotehtävän lopussa kärhämä, tehtävä kuitenkin onnistui

Salaiset agentit -viikkotehtävän viimeinen vuorokausi tarjosi vielä kolme päivätehtävää. Viimeisenä päivänä myös hermot kiristyivät, kun miniläppärin tuunauksesta ei päästy aluksi yhteisymmärrykseen.

Keskiviikkona käydyn laserammunnan voittajaksi julistettiin Anna, joka sai palkinnoksi korillisen suklaata yksin itselleen. Anna oli luonnollisesti innoissaan, koska hän on niin perso suklaalle. Heti Annan palkitsemisen jälkeen asukkaat saivat uuden päivätehtävän.

Asukkaiden piti tuunata löytämänsä miniläppäri hyvällä maulla. Miniläppäri luovutetaan tuunauksen jälkeen Lastenklinikalle lapsille ja nuorille, joten tuunauksesta piti tulla siihen sopiva. Aika nopeasti asukkaat keksivät sydänteeman, jonka mukaan he tekivät tarroista sydämen muodon ja lisäksi he liimasivat siihen annetuista tarroista kirjaimia. Lopuksi he signeerasivat miniläppärin nimikirjoituksillaan ohjeiden mukaisesti.

Torstain koittaessa asukkaat saivat miniläppärin takaisin BB:ltä, koska BB ei ollut tyytyväinen tuunauksen tasoon. Miniläppäristä piti tehdä enemmän asukkaiden näköinen, BB ilmoitti Teron välityksellä päiväkirjahuoneesta. Terosta tehtiin vastuuhenkilö, että tuunaus suoritetaan hyvin.

Uudelleentuunaus aiheutti kärhämää Cheryllin ja Anniinan välillä, kun Cheryll väitti, että Anniina muka jyräsi omat ehdotuksensa, miten miniläppäri pitäisi tuunata. Anniina otti Cheryllin sanomiset nokkiinsa, vaikkei ollut omasta mielestään näin tarkoittanut. Kumpikin riidan osapuoli suuttui, mutta he sopivat riitansa myöhemmin. Myös miniläppärin tuunauksesta päästiin lopulta yhteisymmärrykseen ja se tehtiin loppuun ja palautettiin pk-huoneeseen.

Viikkotehtävä huipentui lasersäteiden väistelyyn lisähuoneessa, jossa piti päästä osumatta lasersäteisiin lisähuoneessa olevalle kassakaapille. Kassakaapissa oli esine, jonka asukkaat saivat pitää, jos onnistuisivat pääsemään avaamaan kassakaapin.

Aluksi kaikkien yritykset epäonnistuivat, mutta sitten asukkaat keksivät ryömiä kassakaapille. Tuuli onnistui tässä parhaiten ja hän pääsikin kassakaapin luo, mutta Tuuli antoi väärän avauskoodin, eikä hän saanut kassakaappia auki. Hetken päästä Tuuli yritti uudelleen ja koodi oli oikein ja Tuuli otti kassakaapista Ruotsin lipun.

Tuuli tosin luuli epäonnistuneensa, kun oven avautuessa kuului summerin ääni. Se tosin oli vain se, että laserit kytkeytyivät pois päältä. Vasta, kun pk-huoneessa Tuulille kerrottiin, että hän oli onnistunut, nouti hän lipun kassakaapista. Ruotsin lippu liittyy kaiketi tänään olevaan ruotsalaisuuden päivään ja asukkaiden pitää säilyttää vieraan valtion lippua kunnioittavasti.

Noin tunti kassakaappitehtävän jälkeen tuli viikkotehtävän julkistuksen aika. Asukkailla oli varmat tunnelmat, että tehtävä onnistuu, eivätkä he olleet väärässä. BB kuulutti tehtävän onnistuneen ja he saivat 99:n vedonlyöntiprosentilla kasaan 254,70 €:n viikkobudjetin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.