Big Brother alkaa 27. elokuuta - päivitetty 18.07.2008, 14:46

Big Brotherin neljäs kausi käynnistyy 27. elokuuta, kertoi Sub tiedotteessaan perjantaina. Lisäksi BB-tiimiin täksi kaudeksi liittynyt astrologi on antanut ensimmäiset kommenttinsa asukkaisiin liittyen.

Big Brotherin aloituspäiväksi on varmistunut elokuun 27. päivä, joka on keskiviikko. Tässä tapauksessa se tarkoittanee BB-lähetysten käynnistymistä Subilla ja kanavan ohjelmakarttaan on jo aiemmin merkittykin Kickoff-lähetyksen alkamisaika, joka on 27.8.2008 klo 21.00. Näin ollen asukkaat majoittuvat BB-taloon noin vuorokautta aikaisemmin, eli tiistaina 26. elokuuta.

Mitä asukkaisiin tulee, valottaa BB-astrologi Tuija Uusitalo tämän vuoden kokoonpanoa hieman tarkemmin Subin tiedotteessa:
- Sinne on tulossa aikaisempiin vuosiin verrattuna aivan erilainen porukka. Jännittäviä ja haastavia tyyppejä, ja mukana on pari hirveän hyvää ihmissuhdepeluriakin.

Astrologi on käytössä Suomen Big Brotherissa ensimmäistä kertaa. Uusitalo on osallistunut asukkaiden valintaprosessiin ja hän on käytettävissä koko tuotantokauden ajan. Lisäksi Uusitalo on tehnyt jokaiselle asukkaalle profiilin, joka auttaa tuotantoa talon käänteitä suunniteltaessa. Asukkaita haettiin taloon kuuden kaupungin hakukiertueen ja Subjectissa käydyn videohaun perusteella.

Reilun kuukauden kuluttua käynnistyvän Big Brotherin juontavat tänä vuonnakin Vappu Pimiä ja Janne Kataja. Vappu emännöi jälleen Talk Show'ta ja Janne isännöi BB Extraa.

Big Brother -lähetykset Subilla syksyllä 2008:

Big Brother: Asukkaaksi taloon? su 24.8. klo 19.30
Big Brother alkaa ke 27.8. klo 21.00
Big Brother to 28.8. alkaen ma-la klo 22.00
Big Brother Talk Show su 31.8. alkaen klo 21.00
Big Brother Extra to 28.8. alkaen ma-pe klo 19.00.

Subin tiedote 18.7.2008

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.