Netti-tv myyntiin pari viikkoa ennen starttia?

Tulevaa Big Brother kautta koskevia tietoja alkaa pikku hiljaa tipahdella julkisuuteen. Viime viikolla Sub varmisti BB:n alkamispäivän ja tällä viikolla on annettu ennakkotietoja Netti-tv:stä.

Internetissä on jälleen tarjolla 24/7-palvelu MTV3:n Netti-tv:ssä, joka aukeaa samanaikaisesti, kun asukkaat astuvat taloon ja suoraa lähetystä nähdään aina siihen saakka, kun viimeinen asukas poistuu talosta. Tarkempaa tietoa palvelun sisällöstä ei vielä ole, mutta luultavasti peruskonsepti pysyy ennallaan, eli Netti-tv:ssä katsojan on mahdollista valita useammista kamerakulmista kuin kaapelissa.

Viime vuonna palvelu tuli myyntiin noin kaksi viikkoa ennen BB:n starttia. Tänä vuonna asiaa ei ole täysin varmistettu, mutta Subin edustaja kertoo kanavan Subject-yhteisön Kysy kanavalta -palstalla, että lisäinfoa Netti-tv:stä ja sen hinnoista tulee pari viikkoa ennen Kickoffia. Tästä voisi päätellä, että noin pari viikkoa ennen Kickoffia alkaa Netti-tv:n myynti, mutta tätä ei suoranaisesti luvata, eikä myöskään mahdollista ennakkomyyntialea.

Big Brother käynnistyy Subilla 27. elokuuta klo 21.00.

Sub vastaa kysymykseen 24/7:sta Subjectissa:
BB 24/7 netissä ja koska myynti alkaa?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.