Kaksi uutta naisasukasta taloon torstaina - päivitetty 08.10.2008, 19:51

Ryhmädynamiikka BB-talossa kokee muutoksia torstaina, kun taloon muuttaa uusia asukkaita. Taloon saadaan kaksi uutta naisasukasta torstai-iltana klo 23:n jälkeen.

Big Brotherin nettisivut kertoivat keskiviikkona päivällä, että BB-taloon muuttaa torstaina uusia asukkaita. Keskiviikon BB Extra kertoi lisätietoa uusista asukkaista.

BB Extran mukaan torstaina taloon muuttaa kaksi naisasukasta, jotka astuvat taloon pian Big Brotherin päälähetyksen jälkeen. Uusia asukkaita voidaan odottaa taloon siis klo 23:n jälkeen torstai-iltana. Janne Katajan mukaan taloon muuttavat naisasukkaat ovat hyvin kauniita.

Ennen uusien asukkaiden tuloa BB-nettisivuille on myös luvattu ilmaisia videoklippejä uusista asukkaista. Uusien asukkaiden tuloa taloon kannattaa seurata 24/7-palvelusta netistä ja kaapelista, PlusTV:n Prime Time -palvelusta sekä BB-nettisivuilta huomisillasta alkaen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.