Cheryll on 11. häädetty

Big Brother koki merkittävän käänteen, kun BB-talosta häädettiin 11. asukkaana yksi kauden suosikeista. Tänä sunnuntaina oli Cheryllin kohtalona poistua talosta 11. häätöäänestyksen päätteeksi.

Tämänkertainen häätöäänestys oli Cheryllille jo kuudes, joka sivuaa häätöäänestyskertojen ennätystä Suomen BB:ssä. Viisi aiempaa äänestystä helsinkiläinen oli selvittänyt välillä rimaa hipoen. Cheryllin tuuri kuitenkin loppui 11. viikon sunnuntaina, kun hän joutui taipumaan häätöäänestyksessä Tuulille ja Annalle.

Äänestystilanne oli jälleen kerran hyvin vaihteleva. Aluksi Anna oli lähdössä talosta, mutta tämän jälkeen Cheryll putosi suurimmaksi häätöehdokkaaksi. Samalla Cheryllin takana Tuuli nousi toiseksi suurimmaksi häätöehdokkaaksi. Lopulta kuitenkin Cheryllillä ei ollut mitään tehtävänä ja jälleen yksi alkuperäisasukkaista joutui jättämään talon 4,40 prosenttiyksikön erolla Tuuliin.

Cheryllin häätö otettiin talossa yllätyksenä vastaan. Pahiten Cheryllin häädön otti talon uusin asukas, Henna, josta oli tullut hyvin läheinen Cheryllin kanssa. Henna alkoi itkemään Cheryllin poistuttua talosta ja hän sai jonkinlaisen ahdistuskohtauksen, joka tosin meni nopeasti ohi.

Muista asukkaista Tero yllättyi pahasti, sillä hänen veikkailunsa putoajasta taisi mennä pahasti pieleen. Sen sijaan putoajien määrä (vain yksi) meni häneltä oikein. Häätöuhan alla olleet Anna ja Tuuli olivat hämmentyneen tyytyväisiä selviytymisestään uudelle BB-viikolle.

Häätöhaastattelussa Cheryll joutui todella koville. Juontaja Vappu Pimiä kysyi tiukasti Cheryllin miessuhteista talossa, etenkin sviittiyöstä Riston kanssa. Cheryll pysyi kannassaan, että mitään ei tapahtunut ja hän painotti useaan kertaan, että housut pysyivät jalassa. Cheryll kertoi myös, että oli vähän kiinnostunut useista talossa olleista miehistä. Yksi näistä oli Alex. Haastattelu oli yksi tiukimmista, mihin häädetty asukas on Suomen BB:ssä joutunut.

Yhdentenätoista talosta häädetty Cheryll kuului talon alkuperäisasukkaisiin. Taloon jäi vain kaksi alkuperäistä, elokuussa taloon tullutta asukasta, Johan ja Tero. Kaikkiaan talossa on vielä kahdeksan asukasta jäljellä.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Cheryll häädettiin yhdentenätoista!
Näistä Cheryll muistetaan
Cheryll Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.