Viikkotehtävässä matkustetaan historiaan, aloitus siirtyy - päivitetty 10.11.2008, 20:43

Tämän viikon viikkotehtävässä asukkaat pääsevät matkustamaan historian syövereihin. Luontoäiti on kuitenkin aiheuttanut Big Brotherille mutkia matkaan ja viikkotehtävän aloitus viivästyy.

Asukkaat oli suljettu sisälle useiksi tunneiksi, eivätkä he siis olleet päässeet aikoihin pihalle. Lopulta väsähtäneeseen tunnelmaan tuli piristystä, kun BB kuulutti asukkaat sohvalle. Oli viikkotehtävän aika.

Viikkotehtävässä asukkaiden tehtävänä on tehdä matka historiaan. Asukkaat joutuvat eläytymään johonkin historian ajanjaksoon, tehtävänkuvauksen mukaan esi-isien traditioita kunnioittaen. Vedonlyöntiprosentikseen asukkaat valitsivat 99:n.

Tehtävä otettiin suhteellisen rennosti vastaan. Koska piha oli suljettu, asukkaat arvasivat tehtävän olevan ulkona. Mitään paniikkia ei syntynyt, mutta asukkaat varautuivat tehtävään mm. syömällä, käymällä pesulla ja vaihtamalla vaatteita.

Sää on kuitenkin puuttunut tällä kertaa peliin. Espoon alueella riehuva myrsky salamointineen on pistänyt BB-tuotannon mietteliääksi ja viikkotehtävän alkua on jouduttu siirtämään. Alkuperäisen suunnitelman mukaan asukkaiden piti viettää viikkotehtävä ulkomajoituksessa, mutta ainakin toistaiseksi asukkaat nukkuvat sisällä myrskyn takia.

Asiasta kertoivat BB:n nettisivut. Viikkotehtävän aloituksesta ilmoitetaan myöhemmin. Myös asukkaita on informoitu syysmyrskystä. Asukkaat eivät ole vaarassa, mutta ulos ei saa mennä (terassin verho pysyy suljettuna).

Viikkotehtävän tehtäväkuvaus Subin BB-nettisivuilla


Tulosta   Sähköposti