Vaaleaverikkö Henna tuli taloon - päivitetty 06.11.2008, 21:53

Uusin BB-taloon muuttanut asukas on Henna. Henna majoittautui BB-taloon torstaina illalla, vain kaksi päivää edellisten uusien asukkaiden tulon jälkeen.

Asukkaiden viikkotehtävä oli vähän aiemmin päättynyt, kun BB kutsui asukkaat sohvalle. Tässä vaiheessa osa asukkaista arvasi, että mahdollisesti uusia asukkaita on tulossa.

Kun Henna astui häätöovesta sisään, muut asukkaat ottivat hänen rauhallisesti - suorastaan vaisusti - vastaan. Ensimmäiset asukkaat vain kättelivät Hennan, vasta kolmantena tervehtimään tullut Tuuli halasi keravalaista. Tervehdykset käytiin nopeasti läpi ja Henna pääsi istahtamaan ensimmäistä kertaa BB-talon säkkituolille.

Annalle ja Tuulille tuli pelko sunnuntaista, häätöuhan alla, kun ovat. Naiset pelkäsivät, että sunnuntaina olisi tuplahäätö, jolloin kaksi kolmesta häätöuhan alla olevista häädettäisiin talosta. Kolmas häätöäänestyksessä on Cheryll. Myös muut asukkaat olivat hämmennyksen vallassa, mutta pahin reaktio oli Annalla ja Tuulilla.

Henna pääsi kuitenkin aika hyvin keskusteluyhteyteen muiden asukkaiden kanssa. Hänelle alettiin esittämään perinteisiä kysymyksiä seksuaalisesta suuntautumisesta ja seurustelutilanteesta. Sentään "ketä talosta panisit" -kysymys säästettiin vielä alkujärkytyksen vallassa olevalta asukkaalta myöhemmäksi. Epäilemättä tätä vielä tiedustellaan Hennalta.

Uuden asukkaan ja ruotsalaisuuden päivän kunniaksi BB oli järjestänyt taloon ruotsalaiset juhlat. Ohjelmaan kuuluu ruotsalaistyyppistä ruokaa, Abban musiikkia sisältävä Singstar-peli ja Abba-henkiset roolivaatteet kullekin sekä tietenkin alkoholijuomaa. Asukkaat saivat BB:ltä luvan puhua myös ruotsia tämän illan ajan.

Mitä talossa tapahtuu lähitunteina, kannattaa seurata 24/7:sta, PlusTV Prime Timesta tai BB-nettisivuilta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.