Findance: Muusikkoa kysytty BB:hen Facebookin kautta

Suomalaisen musiikkisivusto Findance.comin mukaan suomalaista muusikkoa olisi kysytty mukaan ensi syksyn Big Brotherin Facobook-nettiyhteisön kautta. Muusikko vahvisti kyselyt, mutta hän ei ollut lopulta kelvannut tuotantotiimille, kertoo Findance.com.

Kyseinen muusikko, jota oli BB:hen kysytty, oli Chorale-yhtyeen Markus Ahola. Ahola kertoo Findancelle, että häntä oli lähestytty hänen Facebook-profiilinsa kautta. BB:n tuotantoassistentti oli pyytänyt Aholaa tuotantoryhmän haastatteluihin, mutta näissä tuotanto oli päätynyt olla ottamatta Aholaa mukaan ohjelmaan. Aholan mukaan hänen taloonsa pääsy oli lähellä, mutta ei tarpeeksi lähellä.

Ahola kertoo Findancelle, että hän olisi ollut valmis lähtemään mukaan BB:hen, mutta toisaalta hän oli tyytyväinen, ettei päässyt, koska BB olisi hidastanut bändinsä seuraavan levyn tekoa. Findancen mukaan Ahola oli yllättynyt tuotannon yhteydenotosta BB:n puolelta.

Asiayhteydestä ei varmasti käy selville, haviteltiinko Aholaa asukkaaksi vai vierailijaksi taloon tai esimerkiksi esiintyjäksi Talk Show -lähetyksiin. Toivottavasti "Facebook-haku" ei kerro sitä, että normaalilla hakumenettelyllä ei saatu kasaan tarpeeksi hyviä asukkaita ja nyt täytyy ottaa hätäsuunnitelmia käyttöön. Tuotannon edustajat eivät kommentoineet asiaa ollenkaan Findancen sivuilla. Findance ei myöskään maininnut, onko ketään muuta julkkista tai muusikkoa kysytty BB:hen Facebookin kautta.

Sinänsä tässä asiassa hämää se, että yleensä kukaan, joka ei päässyt taloon, ei tule siitä julkisuuteen ja taloon päässeet pidetään salaisuutena heidän taloon astumiseensa saakka. Olisiko tässä sittenkin kyse vain tulevan levyn myynninedistämisestä? Kyse on kuitenkin suurelle yleisölle täysin tuntemattomasta yhtyeestä ja artistista.

Suomen Big Brotherin neljäs tuotantokausi käynnistyy syksyllä Subilla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.