Videohaku on päättynyt - päivitetty 16.05.2008, 18:49

Suomen Big Brotherin neljännen tuotantokauden hakuprosessi on päättynyt, kun videohaku saatiin päätökseen torstaina. Nyt tuotantotiimillä on edessään vaihe, jossa valitaan parhaat ehdokkaat jatkohaastatteluihin, joista BB-taloon päässeet lopulta valitaan.

Subin Subject-palveluun lähetettyjen videoiden lopullinen määrä videohaussa oli 84 videota. Eri nimimerkeiltä hakuun tuli videoita 56 kappaletta. Innokkaimpina videohakuun osallistui nimimerkit Hannvaki ja Maikkukoo, joista kumpikin lähetti neljä videota. Tosin määrä ei taida korvata laatua, sillä kumpikin jäi vain reiluun 30 arvostukseen kaikilla videoilla yhteensä, kun parhaimmilla oli yli 100 arvostusta/video. Eniten arvostuksia, 588, keräsi nimimerkki Kytis toisella videollaan. Videoita voi edelleen katsoa Subjectissa, mutta niiden arvostamisella ja uusien videoiden lähettämisellä palveluun ei pitäisi enää olla vaikutusta hakuprosessiin.

Tuotantotiimin valinnan helpottamiseksi Subjectin käyttäjät ovat saaneet arvostaa suosikkivideoitaan, joiden perusteella eniten arvostuksia saaneet videoiden tekijät kutsutaan jatkohaastatteluihin. Jatkohaastatteluissa selvitellään hakijoiden taustoja ja persoonaa tarkemmin ja normaalin hakuprosessin perusteella joku tai jotkut selvittävät tiensä BB-taloon myös videohausta. Suurin osa BB-asukkaista tulee luultavasti huhtikuussa järjestetyltä hakukiertueelta.

BB-haku on siis tältä vuodelta ohi, ellei Big Brother keksi vielä jotain erikoista kesän aikana. Onhan tässä vielä aikaa, kun BB todennäköisesti alkaa elokuun lopussa, joten katsellaan nyt.

BB-videohaun TOP-5 arvostetut videot:

Kytis: video 1 ja video 2
omenanpuolikas
Jacek: video 1 ja video 2
Mame
hellukopteri: video 1 ja video 2

Äänestä sivustomme äänestyksessä kuka näistä ansaitsisi päästä BB-taloon! Vai olisiko jonkun muun paikka talossa vai ansaitseeko kukaan videohakijoista päästä BB-taloon? Tämä äänestys ei vaikuta viralliseen BB-hakuprosessiin, kuten varmaan voi jo arvata.

Kaikki BB-hakuvideot Subjectissa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.