Kaapeli-24/7 tänä vuonna maksullinen ainakin Welholla

Big Brotherin 24/7-palvelusta alkaa pikku hiljaa tihkua lisätietoja näin elokuun puolivälin tuntumassa. Ainakin Welhon verkossa hinnoittelussa on tiedossa muutoksia kaapelipuolella.

Viime vuonna BB:n 24/7-palvelun sai kaapeliin jonkun maksupaketin kylkiäisenä ilman lisämaksua. Tänä vuonna käytäntö ei enää jatku ainakaan Welhon verkossa pääkaupunkiseudulla. Welho kauppaa 24/7:ää kaapeliin koko kaudeksi hintaan 29,90 €. Myynti alkoi maanantaina 11. elokuuta.

Toistaiseksi Welho on ainoa kaapelioperaattori, joka on julkistanut BB-paketin hinnan ja aloittanut paketin myynnin. Muista operaattoreista ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisesti 24/7:ää myydään samaan hintaan myös muiden operaattoreiden asiakkaille. Tarkat tiedot hinnoista ja muista ehdoista tulee aikanaan operaattoreiden ja Big Brotherin nettisivuille ja asiaa kannattaa tiedustella myös oman operaattorin asiakaspalvelusta.

Muiden jakeluteiden tilanne on elokuun alun mukaisessa tilanteessa. Netti-tv:n 24/7-palvelun myynti alkaneen viikon sisään, mutta hinnoista ei vieläkään ole mitään tietoa. Antenniverkossa on yhä epäselvää, tuleeko minkäänlaista BB-kanavaa antennikatsojille. Viime vuonna PlusTV tarjosi asiakkailleen 12/7-palvelun, mutta PlusTV:ltä on kerrottu, että tänä vuonna vastaavaa ei olisi tulossa.

Big Brother käynnistyy 24/7-palvelussa tiistaina 26. elokuuta (illalla) ja Subilla keskiviikkona 27. elokuuta klo 21.00. Neljäs BB-kausi päättyy sunnuntaina 30. marraskuuta, eli kestoksi tulee 97 päivää viime kauden tapaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.