Uudistetut BB-sivut avattu! - päivitetty 04.08.2008, 19:53

Kun Suomen Big Brotherin alkamiseen on enää vajaa kuukausi, on aika avata uudistetut BB-fanisivut. Sivuilla on nyt täysin uusi ulkoasu ja sisältöäkin on hieman uudistettu.

Sivuista on pyritty tekemään aiempaa kevyempi ja kehysratkaisusta on luovuttu. Samalla valikoita on selkeytetty ja ilman kehyksiä sivujen linkitys on jatkossa helpompaa.

Sisältö on viime vuotta hieman laajempi. Edelleen sivuilta tulevan löytymään uutiset, asukkaiden tiedot (kunhan ne julkistetaan), häätö- ja nimeämistiedot sekä tiedot BB-tuotannon TV-ohjelmista, juontajista ja lisäpalveluista. Uutuutena sivustolla on äänestykset, jotka lanseerattiin jo keväällä ja lisäksi artikkelit, jotka pohtivat BB:n elämänmenoa syksyn aikana. Taustatietoja on myös pyritty laajentamaan linkkiosion kautta.

Viime vuoden BB-sivut jäävät yhä olemaan ja vanhoja BB-uutisia ja -asukkaita voi edelleen selata. Vanhojen sivujen linkki löytyy uusien sivujen oikeasta reunasta. Vanhoja sivuja ei kuitenkaan enää päivitetä.

Tästä voi BB:n odotus alkaa! Palautetta voi sivujen ulkoasusta ja kaikkeen siihen liittyvästä voi antaa Ylläpidon sähköpostiin, sisältöpuolesta (uutiset, artikkelit jne.) Toimituksen sähköpostiin. Sähköpostiosoitteet ovat jokaisen uutisen lopussa ja tiettyyn uutiseen voi jättää palautteen myös suoraan kommentointilomakkeen kautta. Uutisen kommentointi lomakkeen kautta vaatii rekisteröinnin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.