Niko käyttäytyi väkivaltaisesti Mariannea kohtaan - päivitetty 10.10.2008, 11:37

Torstai-iltana BB-taloon tulleiden uusien asukkaiden tutustumisilta päättyi ikävästi. Niko heitti yön tunteina Mariannea viinilasilla ja energiajuomatölkillä ja hän yritti käydä myös Mariannen kimppuun.

Riita Nikon ja Mariannen välillä käynnistyi makuuhuoneesta, kun Niko ja Marianne aloittivat kiivaan keskusteluun muutama tunti aiemmin taloon tulleista uusista asukkaista. Tilanne kiristyi kovaan sanaharkkaan ja Nikon haukuttua Mariannen, Marianne päätti poistua tilanteesta ja hän oli aikeissa mennä nukkumaan.

Kovilla kierroksilla käynyt Niko lähti Mariannen perään ja heitti naisen perään kädessään olleen lähes täyden viinilasin. Viinilasi rikkoutui maahan ja viinit levisivät lattialle. Kenellekään ei käynyt kuinkaan, mutta tilanne oli uhkaava, eikä se suinkaan ollut ohi.

Niko oli saanut käsiinsä energiajuomatölkin, jonka mies sinkosi kohti Mariannea. Tämäkään ei Nikolle riittänyt, vaan hän oli hyökätä Mariannen kimppuun, mutta tässä vaiheessa Andreas ehti väliin ja esti tilanteen jatkumisen.

Tämän jälkeen Big Brother kuulutti Nikon päiväkirjahuoneeseen. Nikon toimittaminen pk-huoneeseen ei kuitenkaan ollut yksinkertaista, vaan Andreas ja Tuuli saivat tehdä täyden työn saadakseen keravalaisen BB:n puheille.

Kun Niko oli saatu pk-huoneeseen, alkoi jälkiselvittely. Marianne selvitti tilannetta terassilla itkien Terolle, Johanille, Andreakselle, Kaisa-Reetalle sekä Annalle. Muut asukkaat kävivät sisällä kovaäänistä keskustelua tapahtuneesta ja myös jälkiä alettiin korjata pikku hiljaa. Tilanne päättyi lopulta siihen, että BB käski kaikki asukkaat nukkumaan.

Kun kaikki asukkaat olivat päässeet makuuhuoneeseen omiin sänkyihinsä, palasi pk-huoneesta myös Niko. BB:n sääntöjen mukaan väkivaltaisesta käytöksestä voidaan asukas poistaa välittömästi BB-talosta. Näin ei nyt käynyt, mutta toivottavasti Niko poistetaan viimeistään aamulla. Itkuinen Marianne oli puhunut usealle asukkaalle ennen Nikon paluuta pk-huoneesta, että jos Nikoa ei poisteta talosta, hän lähtee itse vapaaehtoisesti.

Niko tullessa pk-huoneesta makuuhuoneeseen, Niko toivoi, ettei häntä leimattaisi tapahtuneen seurauksena. Niko osoitti tämän kommentin ensin kaikille ja sitten erikseen Mariannelle. Kukaan ei kommentoinut tätä mitenkään. Ennen nukahtamistaan Niko mutisi, että olisi toivonut itsensä poistettavan talosta.

Perjantaiaamuna Big Brother teki päätöksen, että Niko tullaan poistamaan talosta väkivaltaisen käytöksen takia. Häätö tullaan tekemään vielä tämän päivän aikana.

Kaisa-Reeta ja Anna ovat uudet asukkaat!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.