Lehti: Uutta verta BB Extraan - päivitetty 02.08.2008, 14:48

Hyvinkään ja Riihimäen alueella ilmestyvä sanomalehti Aamuposti kertoo nettisivuillaan, että tulevan syksyn BB Extra saa uuden käsikirjoittaja-toimittajan. Myös ohjelman sisältö näyttäisi hieman muuttuvan samalla.

Janne Kataja jatkaa yhä BB Extran juontajana, mutta hän saa ohjelmaan rinnalleen toisen riihimäkeläisen, näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja Niina Lahtisen. Niinan toimenkuva BB Extrassa on Aamupostin mukaan käsikirjoittaja ja toimittaja ja lisäksi Niina esiintyy ohjelmassa esitettävissä sketseissä yhdessä Jannen kanssa. Niinan päätehtävä on kuitenkin ideoida aiheita BB Extraan mm. Big Brotherin päälähetysten kautta.

Niina arvioi Aamupostin haastattelussa tuovansa komediallista sävyä BB Extroihin ja lisäksi hän toimittaa inserttejä lähetykseen yhdessä Jannen kanssa. Niina ei ole ollut ennen tv-työssä mukana, niinpä hän uskoo Aamupostin haastettelussa saavansa runsaasti kokemusta, kun BB Extraa on tulossa kaikkiaan 67 suoraa lähetystä. Tällä hetkellä Niina työskentelee Käpy selän alla -revyyssä Riihimäellä, kertoo Aamuposti.

Aamupostin uutisen jälkeen vaikuttaa siltä, että Extra uudistuu hieman viimevuotisesta. Viime vuonna Extra-tiimiin kuului myös tuottaja Jupe Tuomola, mutta uutisen perusteella on epäselvää, jatkaako Jupe vielä tiimissä. Kaikkien Suomen Big Brother -ohjelmien yleislinjasta päättää tuotannon ydintiimi, johon kuuluu näillä näkymin tuottaja Mikko Räisänen, pääohjaaja Kim Sainio ja ohjaaja-käsikirjoittaja Sami Aaltonen.

Big Brother käynnistyy Subilla keskiviikkona 27. elokuuta klo 21.00. Ensimmäinen BB Extra nähdään Subilla torstaina 28. elokuuta klo 19.00, jonka jälkeen ohjelmaa nähdään samaan aikaan joka arkipäivä koko tuotantokauden ajan.

Riihimäkeläis-kaksikko vetää Big Brother Extran (Aamuposti 1.8.2008)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.