Videohaku päättyy jo 15. toukokuuta!

Tämänvuotisen Big Brotherin videohaku päättyy aikaisemmista tiedoista poiketen jo toukokuun 15. päivä. Haun alkaessa vielä ilmoitettiin, että videohaku jatkuu juhannukseen saakka, mutta jostain syystä hakuaikaa on nyt lyhennetty.

Videohaussa BB-taloon asukkaiksi haluavien on tehtävä video Subin Subject-palveluun, jossa he kertovat, miksi juuri heidän pitäisi päästä taloon. Hakuvideoiden kautta pääsy taloon on kaiketi viimeinen keino, sillä kuudella paikkakunnalla kiertänyt hakukiertue päättyi jo 24. huhtikuuta. Hakukiertue ja videohaku ovat käytössä toista kertaa Suomen BB:n hakuhistoriassa.

Kun hakuaikaa videohaussa on jäljellä reilu viikko, on Subjectiin jätetty yhteensä 73 videota, joista eri nimimerkeiltä on tullut 46 videota. Viimeksi, kun tarkastelimme videohaun satoa 25.4.2008, on videoiden kokonaismäärä kasvanut 19 videolla ja uusia nimimerkkejä on hakuun ilmoittautunut 11. Videoiden yleislinja on hyvin samanlainen, vaikka viime aikoina muutama potentiaalisen oloinen hakija on mukaan tullutkin.

Kuten on moneen kertaan todettu, Subjectin eniten arvostettujen videoiden tekijät pääsevät BB-hakuraadin eteen jatkohaastatteluihin, joista on mahdollisuus päästä taloon. Luultavasti videohausta taloon pääsee korkeintaan muutama. Jotta videoita pääsee arvostamaan, on rekisteröidyttävä Subjectiin, joka on maksutonta. Myös videoiden arvostaminen tai vaikkapa oman hakuvideon jättäminen palveluun on ilmaista.

Vielä siis ehtii antamaan arvostuksia tai jättämään videoita BB-hakuun. Haku päättyy 15. toukokuuta!

Hakukiertue päättyi, videohaku jatkuu (25.4.2008)

Lue lisää BB-hausta Subin nettisivuilta:
Big Brotherin viralliset nettisivut
Videohaun ohjeet
BB-hakuvideot Subjectissa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.