Tähän mennessä tapahtunutta...

Koska sisällöntuotantotyökalun päivityksen epäonnistuttua katosi bittiavaruuteen paljon dataa, korvataan sitä hieman pienellä yhteenvedolla. Tässä kertaamme, mitä BB:n osalta on tapahtunut tähän mennessä. Siis ennen kauden alkua, mitä on tiedossa.

Suomen viidennen Big Brotherin hakukiertue käytiin keväällä. Kahdeksalla paikkakunnalla haettiin asukkaita uudistuneeseen BB-taloon. Asukashausta nähdään raportti Subilla sunnuntaina 23. elokuuta klo 19.30 ja uusintana maanantaina 24. elokuuta klo 16.30.

Big Brotherin silmälogo on tänä vuonna vihreä. Tuotanto on myös kommentoinut, että tänä vuonna Big Brother -talossa kaikki on toisin. Talo on ainakin remontoitu pintojen osalta, suuria muutoksia ei ole luvassa. Tästä kertovat julkisuuteen jo päässeet kuvat talosta.

Live-palvelut tulevat myyntiin maanantaina 17. elokuuta. Ns. 24/7-palvelu tulee myyntiin nettiin ja kaapeliin, antenniverkkoon sitä ei ole saatavissa tänä vuonna. Nettipalvelu tulee myyntiin huomenna ennakkohintaan 32,90 € koko kaudelta. Tiistaina 25. elokuuta alkaen hinta nousee 37,90 € koko kaudelta ja myyntiin tulee myös lyhyempiä katselujaksoja. Kaapelissa myydään vain koko kauden pakettia hintaan 29,90 €.

Big Brother käynnistyy netin ja kaapelin 24/7-palveluissa tiistaina 25. elokuuta todennäköisesti klo 19 ja 21 välillä. Subilla asukkaat esitellään ja "heitetään" taloon nauhoitetussa Kickoff-lähetyksessä keskiviikkona 26. elokuuta klo 21.00 alkaen.

Big Brotherin viralliset nettisivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.