Asukkaille näytetään videoita talon tapahtumista

Big Brotherin toiseksi viimeinen viikko käynnistyi tänään. Tällä viikolla asukkaille näytetään videoklippejä kauden ajalta.

Sunnuntaina tapahtui suuria mullistuksia, kun Tuija tuli taloon suorittamaan salatehtävää ja sekoittamaan pakkaan ja talon johtohahmo Sami häädettiin. Uusi viikko käynnistyi siis edelleen yhdeksällä asukkaalla, mutta asukkaat eivät tiedä, ettei Tuija ole talossa loppuun saakka. Tuija poistuu talosta vielä tällä viikolla.

Viikko käynnistyi verkkaisissa tunnelmissa. Taloon saatiin elämää, kun BB kutsui asukkaat päivällä sohvalle. Asukkaat odottivat tehtävää, mutta televisio menikin päälle. Asukkaat saivat nähtäväkseen videoklipin, jonka tarkoitusta he jäivät spekuloimaan nähtyään sen.

Tämän viikon aikana asukkaille esitetään epäsäännöllisin väliajoin useita videoklippejä päivässä. Videoiden esittämisen tarkoitus on ilmeinen, aiheuttaa säpinää asukkaiden väleihin. Jo ensimmäisenä päivänä etenkin Tonin, Ason ja Kätlinin välille saatiin jännitteitä. Myös Danan selän takana puhumisia Kätlinistä näytettiin, mutta sen suurempaa draamaa ei siitä aiheutunut, ellei Danan selittelyjä sellaisiksi laskettu.

Stephania kiivastui Asolle, vaikkei Stephaniaa videoklipeissä vielä näkynytkään. Stephania oli ollut jo pienissä sanaharkoissa viime viikolla, kun hyvinvointiviikko aiheutti hermojen kiristymistä. Videoklippien aiheuttama hermojen kiristyminen vaikuttaa yleisesti myös koko talon ilmapiiriin.

Mitään varsinaista tehtävää asukkaille ei ole annettu, eikä katsojillekaan ole kerrottu videoiden syvintä tarkoitusta. Videot liittynevät tämän viikon häätöäänestykseen, jossa ovat kaikki talon asukkaat Tuijaa lukuun ottamatta. Sunnuntaina talosta häädetään neljä asukasta. Häätöäänestys alkaa torstaina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.