Samista 12. häädetty, Aso ja Toni murtuivat kyyneliin - päivitetty 16.11.2009, 01:55

Tapahtumarikas Talk Show sai jatkoa viikon häädön myötä. Yksi talon johtohahmoista joutui poistumaan talosta, kun Sami häädettiin 12. asukkaana.

Tapahtumien kertaaminen taloon palanneelle Tuijalle oli täydessä käynnissä, kun tuli häädön hetki. Viisi asukasta, häätöuhan alla olleet Toni, Stephania, Esa A., Sami ja Kätlin, jäivät odottamaan nimen kuulumista talon kaiuttimista. Lopulta kaiuttimista kuului Samin nimi ja yhden talon alkuperäisasukkaan matka kohti ulkomaailmaa sai alkaa.

Kovimman taiston häädetyn paikasta kävivät Sami ja Toni, joista Sami siis häädettiin 0,52 prosenttiyksikön erolla ennen Tonia. Sami jäi lopputuloksissa -15,45 %:iin, kun Tonin tulos oli -14,93 %. Myös Stephania oli jäi miinukselle -2,13 %:aan. Esa A. ja Kätlin olivat ainoina plussalla, Kätlin +1,61 %:ssa ja Esa A. +1,77 %:ssa. Häätöäänestyksen kahden parhaimman välinen ero oli 0,16 prosenttiyksikköä.

Samin häätäminen oli kova paikka Asolle ja Tonille. Aso puhkesi kyyneliin välittömästi Samin noustua sohvalta. Toni yritti pidätellä kyyneleitään, turhaan, sillä ne puskivat pintaan. Viimeiset halaukset olivat tunteelliset ja Sami yritti hillitä "apinatrion" muita jäseniä olemaan itkemättä.

Talossa johtajan roolin ottanut Sami joutui lopulta poistumaan talosta. Vapun haastattelussa Sami joutui tilille niin laulamisestaan kuin naissuhteistaan talossa. Sami ilmoitti kiinnostuksensa media-alaa kohtaan yleisesti, mutta mies pudotettiin pilvilinnoista esittämällä pieni kooste hänen musiikkiesityksistään. Naissuhteista Vappu tenttasi mm., kenestä talon naisista olisi ainesta jopa pitempiaikaiseen suhteeseen. Sami päätyi vastauksessaan Sarannaan, joka oli vastassa Talk Show -studiossa.

Tuotantokauden alusta asti talossa ollut Sami joutui poistumaan talosta hänen 83. päivänään, kun finaaliin oli aikaa kaksi viikkoa. Talossa on vielä kahdeksan varsinaista asukasta ja pakan hämmentäjänä Tuija. Ensi viikolla kaikki asukkaat Tuijaa lukuun ottamatta häätöäänestyksessä ja ensi sunnuntaina tullaan häätämään neljä asukasta.

Tuija palasi taloon, viikoksi

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Samin lähtö sai miehet surun kyyneliin
Näistä Sami muistetaan
Sami Vappu Pimiän haastattelussa: Sarannassa olisi vaimomatskua!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.