Entisen slummin seinä valkoiseksi

Tiistaina asukkaat saivat tämän viikon tehtävän. Asukkaiden piti maalata entisen slummin seinä valkoiseksi ja myös videoklippien näyttäminen jatkui.

Päivällä asukkaat kutsuttiin sohvalle. Osa asukkaista epäili, että BB näyttää asukkaille jälleen videoklippejä, mutta luulo osoittautui vääräksi. Asukkaat saivat tehtävän, jossa piti maalata entisen slummin seinä valkoiseksi. Tuija toimii tehtävän aikana työnjohtajana, eikä saa osallistua tehtävän tekemiseen. Työnjohtajana Tuija valvoo työn edistymistä ja jakaa tehtävät.

Asukkaat ottivat innolla tehtävän vastaan. Viimeisetkin merkit slummista ovat pian historiaa, ainakin sisältä. Maalausurakka koski vain olohuoneen slummin puoleista seinää, joka jätettiin entiseen asuunsa slummin purun jälkeen. Nyt kuitenkin seinä palautetaan ainakin värin osalta alkuperäiseksi.

Tehtävä alkoi slummin tapetin poistamisella ennen kuin maalaminen sai alkaa. Tuija ohjeisti asukkaita ripeään työhön, mutta silti vessassa ja juomassa sai käydä. Tuija teki myös selväksi, että oli työnjohtaja, sillä kaikki päätökset piti hyväksyttää hänellä ja hänen ohjeitaan oli toteltava. Työnjohtaja muistutti myös muita asukkaita siitä, että "palkankorotuksena" tehtävästä olisi jollekin asukkaalle vapaalippu finaaliin.

Maalaaminen eteni hyvään tahtiin Tapetin poistamisen jälkeen maalattiin kerros maalia, jonka jälkeen pinnan annettiin kuivua. Tämän jälkeen seinään maalattiin vielä toinen kerros maalia. Maalauksen lomassa asukkaille näytettiin videoklippejä maanantain tapaan. Tiistain klipit ovat aiheuttaneet lähinnä myötähäpeää pääosissa olleiden Danan, Sampon ja Kätlinin keskuudessa.

Lue maalaustehtävän tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.