The Baseballs -bändi vieraili talossa

Asukkaat kokivat keskiviikkona yllätyksen, kun saksalainen bändi The Baseballs vieraili talossa. Päivän ohjelmaan kuului myös maalausta ja piparkakkutalon tekemistä.

Keskiviikko sujui asukkailla videoklippejä katsellen, maalaten ja piparkakkutaloa tehden. Iltapäiväruokailun päätteeksi asukkaat saivat taloon bändin. Pihalle oli saapunut The Baseballs -bändi, joka soitti coverbiisejä.

Bändi soitti kaikkiaan kolme biisiä. Asukkaat olivat innoissaan ja he tanssivat ja hurrasivat biisien tahtiin. Jo hetkeä ennen keikkaa asukkaat olivat spekuloineet bändin tulosta, sillä BB oli soittanut talon kaiuttimista musiikkia ja muutamat asukkaat epäilivät niiden peittävän soundchekin äänet.

Keikan päätyttyä asukkaat käskettiin sisälle. The Baseballs -bändin jäsenet tekivät välispiikit kappaleidensa välille sekä ennen niitä. Saksalaisbändin solisti puhui jopa muutaman sanan suomea. Asukkaiden päästyä sisään he olivat yhä täpinöissään keikasta ja he pitivät bändin soittoa ja laulua hyvänä.

Aiemmin päivällä asukkaat olivat nähneet kaksi videoklippiä aiemmista tapahtumista. Sen lisäksi asukkaat olivat saaneet päivätehtävän, jossa oli tehtävänä rakentaa piparkakkutalo valmistaikinasta. BB:n antamien ohjeiden mukaisesti asukkaat saivat kuin saivatkin pienen piparkakkutalon rakennettua.

Tiistaina annettu maalausurakka sai myös jatkoa. Ensin BB määräsi Tuijan välityksellä maalaamaan entisen slummin seinään kolmannen maalikerroksen. Tämän jälkeen tuli lisää maalia, jolla maalata slummin ulko-oven karmit ja ikkunoiden karmit sekä slummin makuuhuoneen ovenkarmit valkoiseksi. BB-talon päällikkönä Tuija ohjeisti toimintaa ja välillä hän joutui puuttumaan etenkin Ason ja Tonin heikohkoon asenteeseen. Maalaukset saatiin kuitenkin tehtyä hyvässä hengessä ja tehokkaasti.

Bändin keikan päättymisen jälkeen asukkaat jäivät odottamaan mahdollisia bileitä. Jää nähtäväksi, toteutuvatko asukkaiden toiveet bileistä.

Lue lisää:
Keskiviikon päivätehtävän tehtävänanto (Subin BB-nettisivut)
Entisen slummin seinä valkoiseksi

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.