Jani tekee Extrasta omannäköisensä

BB Extra kokee jälleen muutoksia tulevalle BB-kaudelle paitsi juontajavaihdoksen kuin koko Suomen BB:n uudistumisen myötä. Extra-juontaja Jani Toivola kertoi tänään tuotannon kauden alustunnelmista BB-nettisivujen videotervehdyksessä.

Jani ottaa BB Extran "kapteenin" paikan Janne Katajalta, joka lähti kohti uusia haasteita. Jani aikoo tehdä Extrasta oman näköisensä, vaikka elementtejä aikaisemmista kausista on mukana. Näitä ovat mm. lähetyksissä nähtävät julkkisvieraat.

Videotervehdyksessä Jani totesi nähneensä uudistuneen BB-talon ja hänen mukaansa se on "mielettömän hieno". Jani myös vihjaisi, että hän alkaa pitämään kauden käynnistyttyä omaa blogia BB-nettisivuilla, joissa hän aikoo kertoilla tuntemuksiaan BB:stä ja sen tapahtumista.

Koko BB tulee tällä kertaa muuttumaan rajusti Janin mukaan. Muutokset vaikuttavat myös Extran sisältöön joiltain osin. Jää nähtäväksi, mitä tämä lopulta tarkoittaa.

Ensimmäinen BB Extra nähdään Subilla torstaina 27. elokuuta klo 19.00 alkaen. Ensimmäinen BB-lähetys nähdään Subilla jo keskiviikkona 26. elokuuta klo 21.00 ja asukkaat muuttavat uudistuneeseen BB-taloon vuorokautta aikaisemmin, tiistaina 25 elokuuta.

Katso Janin videotervehdys Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.