Uudistettu BB-sivusto avattu!

Big Brother -kausi lähestyy lähestymistään. Niinpä olemme avanneet uudistetut BB-nettisivumme, jotka palvelevat koko kauden 2009 ajan tästä hetkestä lukien.

Sivujen perusrakenne ja sisältö on pysynyt hyvin samanlaisena kuin viime vuonna. Sivuilta löytyvät tuoreimmat BB-uutiset, artikkelit, BB-aiheiset äänestykset sekä tiedot asukkaista, häädöistä, tv-lähetyksistä, lisäpalveluista, juontajista ja BB-linkeistä.

Ulkoasu on pysynyt ennallaan, mutta lievää "kasvojenkohotusta" on tehty etenkin Asukkaat-osioon, joka on etusivultaan viime vuotta näyttävämpi. Asukkaat-etusivulta löytyy jokaisesta asukkaasta perustiedot ja linkki hänen profiilisivulleen. Asukkaiden nimet ilmestyvät asukasosioon mahdollisimman pian sen jälkeen, kun ne ovat tiedossamme. Ketkä BB-talon asukkaat ovat, selviää vasta Kickoff-iltana. Vielä siis Asukkaat-osiosta ei näy mitään, mutta kuinka näyttävä tuo osio on, selviää vasta asukkaiden muutettua BB-taloon.

Tästä voi todellinen BB-kauden odotus alkaa. Päivitämme sivuille ennen kauden alkua mahdollisimman kattavasti tietoja tulevasta kaudesta ja spekuloimme jonkin verran Artikkelit-osiossa. Kauden alettua pyrimme mahdollisimman tarkasti seuraamaan talon tapahtumia.

Uudistetuista sivuista voi antaa palautetta. Teknisistä asioista voi antaa palautetta Ylläpidolle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja toimituksellisesta aineistosta Toimitukselle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa sivustolle!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.