Talokuva näkyi kaapelissa perjantaina (spoilaa) - päivitetty 14.08.2009, 17:39

Big Brotherin 24/7-palvelu käynnistyy virallisesti vasta tiistaina 25. elokuuta, mutta kuvaa kaapelin 24/7-kanavalla on jo näkynyt - salaamattomana. Ainakin keskiviikosta lähtien kanavalla on näkynyt testikuvana väripalkit, mutta perjantaina kanavalla näkyi jo talokuvaa!

Testikuvan taustalla on ajoittain kuulunut ääniä. Keskiviikkona hetken aikaa saatiin kuulla sateen ääniä pihalla, mutta torstaina kanavalta kuultiin ihmisääniä myös. Tällöin oltiin edelleen pihalla ja mitä ilmeisimmin silloin testattiin äänten kuuluvuutta altaissa ja saunassa, raportoitiin BB Plazan keskustelupalstalla. BBPlazan mukaan lisäksi talossa tehtiin viimeistelyjä remonttiin ja myös joitakin BB:n kuulutuksia kuultiin.

Perjantaina saatiin sitten oikeaa videokuvaa talosta. Iltapäivällä kello 15 ja 17 välillä kuvaa tuli talon olohuoneesta, jossa voidaan havaita talon pintojen pistetyn uusiksi. Valkoinen ja beessi ovat hallitsevia värejä. Seinät lähes kauttaaltaan valkoiset, ruskeita listoja sekä yksittäistä oranssia luukkua lukuun ottamatta. Myös sohva ja olohuoneen pallit ovat valkoiset, kuten suurin osa muistakin huonekaluista.

Häätöovi on vielä viimevuotisessa kuosissa, viime vuoden silmällä ja lilalla väriraidalla. Kylpyhuone ja wc on todennäköisesti yhdistetty, koska sinne johtaa vain yksi ovi. Tämä oli vähän pääteltävissä jo BB-nettisivujen remonttivideoista. Tänä vuonna näyttäisi olevan edelleen yksi makuuhuone ja ovensuusta pystyy näkemään, että makuuhuoneessa on ruskeita sänkyjä kenties.

Makuuhuoneen vieressä on vanhalla paikalla patteri- ja postilaatikot. Ruokapöydän ympärillä on ainakin 12 tavallista tuolia ja toisessa päässä jonkinlainen säkkituoli (toista päätyä ei näkynyt). Kuvasta näkyy myös joitakin viherkasveja ja valkoisella sohvapöydällä oli jotain pikkutavaroita, ilmeisesti legoja. Salaperäisen oranssin luukun edessä on oranssi penkki, jonka päällä on lasiastioita. Näkyvissä on myös iso taso, jossa on punainen pinta. Tämän päällä on lasinen tarjotin.

Tuotanto ilmeisesti testasi järjestelmiään, mutta jostain syystä kuvaa ja ääntä on päässyt julkisuuteen viime päivien aikana. Perjantaina kuva näkyi jonkun aikaa, mutta hieman kello 17 jälkeen kuva talosta hävisi ja tilalle tulivat jälleen väripalkit. Jonkinlaista kuvaa ja välillä myös ääntä on nähty muutamilla kaapelioperaattoreilla.

Tämä raportti on kirjoitettu, kun talo oli tyhjillään ihmisistä, mutta aiemmin päivällä kuvissa oli nähty myös ihmisiä, kerrottiin Subin Subject-palvelun BB-keskustelussa. Subjectin raportoijien mukaan testiasukkaat rakensivat jotain legoista kiroilun saattelemana. Heitä myös kiellettiin puhumasta päiväkirjahuoneen asioista ja myöhemmin heidät komennettiin kokoontumaan sohvalle, Subjectissa kerrottiin.

Big Brotherin 24/7-palvelu tulee virallisesti myyntiin nettiin ja kaapeliin ensi maanantaista alkaen. Suorat lähetykset BB-talolta alkavat siis tiistaina 25. elokuuta ja Subilta keskiviikkona 26. elokuuta klo 21.00.

BBPlazan keskustelu 24/7:sta (saattaa spoilata)

Linkitimme uutiseen myös Subjectissa olleen ketjun 24/7:n tapahtumista perjantaina 14.8.2009. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että ketju on poistettu n. klo 17.30, eikä sitä löydy enää Subjectin BB2009-keskustelualueelta. Poistimme siis "kuolleen" linkin myös tästä uutisesta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.