Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2024!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Kuva: © Pixabay.com. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Vuosi on lopuillaan ja on joulun aika, vaikka tänä vuonna ei Big Brotheria Suomessa nähtykään. Uusi vuosi tuo uudet kujeet, mutta Big Brotherin paluu on yhä kysymysmerkki.

Päättyvä vuosi oli ensimmäinen vuosi ilman Suomen Big Brotheria sitten vuoden 2018. Keväällä tuli tieto, että Big Brother jää tauolle, eikä paluuaikataulusta ole mitään tietoa. Tuotantoyhtiö EndemolShine Finland rauhoitteli keväällä, ettei BB lopu kokonaan, mutta toistaiseksi ei ole ollut mitään uutta kerrottavaa.

Hiljaista on siis ollut BB-rintamalla ja tietoa tulevasta joudutaan yhä odottamaan. Tiedotamme heti, jos uutta tietoa Suomen Big Brotherin tulevaisuudesta tulee.

Nyt on kuitenkin aika rauhoittua joulun ja uuden vuoden viettoon. Toivotamme kaikille sivuston kävijöille rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2024!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.