Päivitys epäonnistui, uutiset katosivat

Ylläpito suoritti sunnuntaina 16. elokuuta sisältötyökalun päivitystä. Tässä kuitenkin tapahtui inhimillinen erehdys ja tämän vuoksi suuri osa sivuston sisällöstä menetettiin lopullisesti.

Sivuston sisällöntuotantotyökalu oli tarkoitus päivittää tänään uusimpaan versioon. Valitettavasti Ylläpito sähläsi niin, että samalla tuli ylikirjoitettua kaikki uutiset, artikkelit, ym., mitkä on tuotettu sisällöntuotantokalulla.

Tämä tarkoitti sitä, että kaikki uudet ja arkistoidut uutiset artikkelit, vanhojen BB-asukkaiden tiedot ja paljon muuta katosi bittiavaruuteen. Olemme pahoillamme tästä, sillä meillä ei ole mahdollisuutta enää palauttaa tätä.

Jatkamme kuitenkin sivuston ylläpitoa. Uusia uutisia alamme tuottaa heti, kun on uutta kerrottavaa BB:stä tai F1:stä. Onneksi sentään F1:n kaikki tulokset säilyivät ja tämän vuoden BB ei ole vielä käynnistynyt. Ikäväähän tämä silti on, mutta ainakin sisällöntuotantotyökalu on päivitetty.

Päivityksen myötä osa teksteistä on englannin kielisiä, mutta ne päivitetään lähiaikoina suomeksi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.