Anne häädettiin viidentenä

Tämän kauden toistaiseksi merkittävin häätöäänestys ratkesi kuudennen viikon päätteeksi. Kovan kolmikon välillä käyty häätöäänestys päättyi Annen häätöön BB-talosta.

Asukkaat nimesivät tällä viikolla kolme asukasta häätöäänestykseen. Äänestykseen joutuivat Anne, Iida ja Teija, jossa näkyi selvästi talon vastakkainasettelu. Vastakkain olivat "pahan akselin" Anne ja Teija ja "hyvän akselin" Iida.

Anne ja Teija olivat muodostaneet ison juonitteluringin taloon, jotka puhuivat paljon pahaa joistakin talon asukkaista. Juonittelurinkiin kuuluivat Annen ja Teijan lisäksi vahvimmin Jonna I. ja Tea. He olisivat halunneet Iidan lähtevän talosta ja he uskoivat Iidan ja hänen taloystävänsä Johannan, Katarinan ja Tomin muodostaneen oman juonittelujengin. Todellisuudessa Iidalla ja kumppaneilla ei ollut mitään nimeämissopimuksia tai vastaavia.

Sunnuntain häätöön valmistauduttiin ristiriitaisissa tunnelmissa. Taloon odotettiin uusia miesasukkaita, kun samalla osa talosta toivoi Iidan häätöä ja osa Annen tai Teijan häätöä. Molemmilla puolilla oli vahva olettamus, että joko Iida tai Anne tai Teija olivat syypäinä talon huonoon ilmapiiriin ja se parantuisi selvästi yhden poistuessa talosta. Vielä häädön alla juonittelijat sopivat, että vaikka Teija tai Anne tulisi häädetyksi, he pitäisivät yhtä ja juonittelisivat yhä "hyvän akselin" pään menoksi, vaikka mitään tarkempaa he eivät sopineetkaan.

Lopulta tuli häädön hetki ja talon kaiuttimista kuului Annen nimi. Juonitteluringin osapuolet järkyttyivät ja Teija ja Tea purskahtivat itkuun Jonna I:n näyttäessä järkyttyneeltä. Anne alkoi halata läheisimpiä asuintovereita samalla, kun Johanna kapsahti Iidan kaulaan sohvalla. Johanna oli ollut huolissaan Iidan putoamisesta ja Johanna oli jännityksestä kärsinyt päivällä vatsakivuista.

Vielä ennen talosta poistumista Anne halasi myös Iidaa ja Johannaa. Viimeisinä sanoinaan Anne pyysi Johannalta vielä anteeksi ilmeisesti heidän perjantaista riitaa, joka johtui väärinkäsityksestä Joukon päädyttyä Johannan sänkyyn.  Johanna antoi anteeksi, jonka jälkeen Annen piti kiiruhtaa häätöovesta ulos.

Osa taloon jääneistä asukkaista ihmetteli, että miksi Anne häädettiin. Osa taas oli iloisia, että Iida jäi taloon. Tunteet olivat kuitenkin sekavat, eikä mitään räjähdystä nähty. Osasyynä tähän varmasti oli, että talon lisähuoneeseen oli saapunut uusia asukkaita, joista alkuperäisille asukkaille oli kerrottu Talk Show'n asukkaille. Etenkin Katarina toivoi pääsevänsä tapaamaan uusia asukkaita pian Annen poistuttua talosta.

Anne joutui jättämään BB-talon yli kuuden prosenttiyksikön marginaalilla. Tämä tarkoitti samalla, että Teija menetti talon parhaan ystävänsä ja juonittelukaverinsa. Studiossa Anne myönsi, että hän on paha suustaan, mutta ei kadu mitään. Jatkossa Anne pyrkii parantamaan tapojaan siistimällä suutaan. Nimeämispisteiden antajat Anne arvasi oikein niiltä osin, mitä hän ei vielä tiennyt. Anne myös myönsi, että tuli puhuneeksi talossa paljon pahaa, muttei pelkästään pahaa.

Annen häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 alkuperäistä asukasta ja kolme uutta asukasta.

Joni, Jarno ja Petteri ovat uudet miesasukkaat

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Anne häädettiin viidentenä talosta!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.