Joni, Jarno ja Petteri ovat uudet miesasukkaat

Big Brother -talo sai sunnuntai-iltana kolme uutta asukasta. Talo sai kaikkiaan kolme uutta miestä, kun taloon muuttivat Joni, Jarno ja Petteri.

Kolme uutta miestä siirtyi BB-taloon suoran Talk Show -lähetyksen aikana. Uudet miesasukkaat menivät aluksi talon lisähuoneeseen, jossa he joutuvat asumaan niin kauan, kunnes Big Brother toisin määrää. Lisäksi alkuperäisiä asukkaita koskee sääntö, että vain naisasukkaat saavat aluksi tavata uudet miesasukkaat. Talon naisten on myös valmistettava heille ruokaa ja tarjoiltava se heille.

Suorassa Talk Show'ssa uudet miesasukkaat joutuivat ensin juontaja Elina Viitasen haastatteluun. BB-kautta oli katsottu vaihtelevasti, yksi uusista oli katsonut vain muutaman jakson. Muista asukkaista ei oikein saatu mielipiteitä, mutta naisista ainakin Johannan kauneutta arvostettiin.

Sitten uudet asukkaat pääsivät "miesluolaansa", joka oli sisustettu jätkähenkisesti. Miehille oli siellä tarjolla nukkumapaikat sekä tarjoilut, jotka olivat heidän käytössään. Talk Show'n aikana miehet saivat seurata lisähuoneen televisiosta suoran lähetyksen etenemistä, kun muut asukkaat istuivat talon sohvalla ja odottivat taloyhteyksiä ja illan häätöä.

Suoran lähetyksen jälkeen asukkaat jäivät odottamaan, mitä tuleman pitää. Anne oli juuri häädetty BB-talosta ja alkuperäisasukkaat odottivat näkevänsä uudet miehet, mutta aluksi heidät saisi nähdä vain naiset. Uudet miehet tulivat kärsimättömiksi ja he halusivat jotain tekemistä. He eivät aluksi tajunneet nauttia tarjoiluista, vaan he huomasivat, että he voivat nauttia vasta hetkeä ennen, kun ensimmäiset naisasukkaat tulivat ottamaan heidät vastaan.

Ensimmäisinä uusiin asukkaisiin pääsivät tutustumaan Iida, Jonna I. ja Tea, jotka saivat päiväkirjahuoneesta ohjeet tutustuttaa uudet miehet BB-taloon. He kierrättivät miehet talon eri puolilla isoa makuuhuonetta lukuun ottamatta, jonne muut asukkaat oli suljettu. Miehet ja Iida, Jonna I. ja Tea esittelivät toisensa ja kertoivat hieman BB-talon käytännöistä ennen kuin uudet miehet joutuivat palaamaan lisähuoneeseen.

Esittelyn jälkeen Iida, Jonna I. ja Tea palasivat muiden alkuperäisasukkaiden joukkoon. He kertoivat sääntömuutoksesta, jossa vanhat miesasukkaat eivät saa vilkuilla lisähuoneeseen. Tämä olisi vakava sääntörikkomus. Muut asukkaat saivat nyt palata muualle taloon ja uudet miehet tavannut kolmikko alkoi kertoa uusista miehistä muille.

Myös loput alkuperäiset naisasukkaat saivat tutustua uusiin miehiin. Jonna A. ja Johanna saivat viedä miehille heidän tavaransa, jonka jälkeen he veivät miehet tupakalle. Tupakkapaikalla Johanna ei meinannut saada suunvuoroa suulaalta Jonna A:lta. Teija ja Katarina saivat viedä uusille miehille sipsejä ja pocornia ja myös heidän kanssaan mentiin tupakalle.

Uusien asukkaiden taloon tulon ja Annen häädön myötä BB-talossa on nyt 14 asukasta.

Lue lisää sivustoltamme:
Jarnon profiili
Jonin profiili
Petterin profiili
Anne häädettiin viidentenä

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Tässä ovat talon uudet miesasukkaat, tutustu!
Tervetuloa uudet asukkaat!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.