Räisänen: Seksuaalista hyväksikäyttöä ei tapahtunut

Big Brother -tuotanto on selvittänyt tahollaan, onko BB-talossa tapahtunut seksuaalista hyväksikäyttöä. Tuotannon mukaan tälläistä ei ole tapahtunut.

BB-tuotanto lähti selvittämään epäilyjä seksuaalisesta hyväksikäytöstä sosiaalisessa mediassa levinneiden keskustelujen perusteella. Tuotanto sanoi ottavansa väitteet vakavasti ja tutkivansa asian.

Tuottaja Mikko Räisäsen mukaan BB-talossa ei ole tapahtunut seksuaalista hyväksikäyttöä. Tuotanto sai selvitykset valmiiksi lauantaina ja asiasta uutisoi ainakin Ilta-Sanomat. Räisänen sanoi olleensa BB-talolla tapahtumien aikaan ja hän sanoi Ilta-Sanomille tietävänsä mistä puhuu.

Epäilyt liittyvät Joukon menemisestä Johannan sänkyyn Johannan nukkuessa perjantain ja lauantain välisenä yönä, josta Johanna järkyttyi tilanteen hänelle selvitessä. Seuraavana päivänä Johannaa kuultiin päiväkirjahuoneessa, jolloin hän totesi, ettei mitään väärää ollut tapahtunut. Luultavasti myös Joukoa on kuultu asian tiimoilta.

Talon sisällä kohua ei ole paljon kommentoitu. Asukkaat jäivät kuitenkin siihen uskoon, että Johanna olisi jotenkin vietellyt Joukon viereensä, vaikka todellisuudessa Jouko tuli sinne suoraan sen enempää miettimättä. Anne syytti Johannaa Jonna I:n miehen viemisestä ilman sen tarkempia faktoja, eikä Anne pyytänyt anteeksi tai korjannut muille levittämiään virheellisiä tietoja, vaikka Johanna kertoi oman versionsa yöllä Annelle. Lauantaina päivällä asiaan ei palattu Annen ja Johannan välillä.

Mustasukkaisuusdraamaa ysäribileissä - syytöntä syyllistettiin (6.10.2012)

Muualla netissä:
Big Brotherin tuotanto teki selvityksensä - seksuaalista hyväksikäyttöä ei ole talossa tapahtunut (Ilta-Sanomat 6.10.2012)
Johanna kertoi näkemyksensä yön tapahtumista (Subin BB-nettisivut 6.10.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.