Anne, Iida ja Teija joutuivat häätöäänestykseen

Häätöäänestykseen on nimetty kolme asukasta, joista yksi joutuu jättämään BB-talon ensi sunnuntaina. Asukkaat nimesivät häätöäänestykseen Annen, Iidan ja Teijan.

Viidennellä viikolla nimeämiset järjestettiin jälleen pitkin viikkoa, tiistaista torstaihin. Tällä kertaa Big Brother oli tuonut nimeämisiin uutena elementtinä lisänimeämispisteet, joita asukkaat saivat halutessaan käyttää. Kaikki asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä ja kaikki asukkaat olivat nimettävissä.

Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Anne, Teija ja Iida, jotka olivat kolme eniten nimeämispisteitä kerännyttä asukasta. Tällä kertaa BB ei laittanut muita asukkaita häätöuhan alle. Sunnuntaina yksi häätöuhan alla olevista joutuu lähtemään talosta. Häätöäänestys käynnistyi perjantaina iltapäivällä.

Lisänimeämispisteet toivat uutta väriä nimeämisiin, kun osa asukkaista ei käyttänyt niitä. Tällä viikolla kaikki kolme lisänimeämispistettä käyttivät Tomi, Iida, Anne ja Johanna. Näiden lisäksi Jonna I. käytti yhden lisänimeämispisteen, mutta muut asukkaat jättivät niiden käytön myöhemmille viikoille.

Nimeämisten kestäessä useamman päivän, spekulaatiot kävivät jälleen kuumina. BB pisti lisää vettä myllyyn torstain sääntömuutoksella, jolla annetuista nimeämispisteistä sai keskustella nimeämisten päätyttyä. Tomi meni hämilleen sääntömuutoksesta, kun hän luuli, että asukkaat joutuvat paljastamaan nimeämispisteensä muille, vaikka näin ei tietenkään ollut. Tomin reaktiosta Anne kuitenkin arvasi, että Tomi oli antanut hänelle nimeämipisteitä.

Perjantaina asukkaat odottivat kuulevansa nimeämisten tulokset. Päivällä asukkaat saivat kuitenkin yllättävän viestin, kun BB ilmoitti asukkaille, että ainakaan Katarina ei ole tämän viikon häätöäänestyksessä. Aiemmin itkuisena kotiin kaivannut Katarina ihmetteli, miksi BB kertoi tällaisen tiedon ja hän olisi mielellään ollut häätöäänestyksessä, jolloin hänellä olisi ollut sunnuntaina mahdollisuus päästä kotiin.

Myöhemmin asukkaat - ainakin osa - päästettiin piinasta, kun BB kertoi nimeämisten tulokset. Talon kaiuttimista kuului tällä kertaa vain kolme nimeä: Anne, Teija ja Iida. Heti tuoreeltaan sohvalta todettiin, että äänestyksessä on kova kolmikko. Samassa yhteydessä ihmeteltiin, miten äänestykseen joutuvien määrä pienenee viikko viikolta. Tea ei ollut iloinen äänestykseen joutuneista, eikä hän toivoisi Annen tai Teijan lähtevän. Tea harmitteli, ettei äänestyksessä ollut kumpikaan hänen nimeämistään asukkaista, eli Johanna tai Katarina.

Nimeämistuloksen tultua julki Iida kävi pyytämässä Teijalta anteeksi, koska oli nimennyt tämän. Teija puolestaan veikkasi Annelle tupakkapaikalla, että joko hän tai Anne joutuu lähtemään sunnuntaina. Häätöäänestyksen ulkopuolelle jäänyt Johanna oli yllättynyt, ettei hän ollut nimettyjen joukossa. Johanna sai tästä onnittelut Joukolta samalla, kun Tommi ja Jonna I. katselivat aavistuksen katkerina, että heidän nimeämänsä asukas jatkaa talossa varmasti ensi viikollakin.

Kauden viides häädettävä asukas selviää ensi sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä.

Lue lisää sivuiltamme:
Nimeämispisteiden jakautuminen
Big Brother antoi asukkaille lisänimeämispisteitä

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.