Kolme uutta miesasukasta taloon sunnuntaina

Big Brother -talo saa ensi sunnuntaina kolme uutta miesasukasta. Miesten ja naisten lukumäärä tulee tasoittumaan, kun sunnuntaina lähtee yksi nainen ja tulee kolme miestä.

Big Brother paljasti jo viime keskiviikkona BB-talon nykyisille asukkaille ja katsojille, että taloon tulee tällä viikolla uusia asukkaita. Torstain BB Extra kertoi lisää, että taloon tulee kolme uutta asukasta ja tänään Extrassa paljastettiin, että nämä asukkaat ovat kaikki miehiä.

Uudet miesasukkaat astuvat taloon sunnuntaina. Perjantain BB Extrassa sanottiin, että uudet asukkaat tuodaan taloon erikoisella tavalla. Vielä ei ole edes tiedossa se, tulevatko uudet miehet taloon suoran Talk Show'n aikana, ennen sitä vai sen jälkeen.

Joka tapauksessa on varmaa, että sunnuntain jälkeen BB-talossa sukupuolten valtasuhteet ovat tasan 7-7, sillä talossa on tällä hetkellä kahdeksan naista ja neljä miestä. Se on jo varmaa, että sunnuntaina häädetään yksi naisasukas, jolloin naisten määrä putoaa seitsemään. Vastaavasti miesten määrä tulee nousemaan samaan lukemaan.

On mielenkiintoista nähdä, mitä uusien miesten tulo vaikuttaa taloon muodostuneisiin suhteisiin ja klikkeihin. Jo pelkästään tulevalla häädöllä, jossa äänestyksessä ovat Anne, Iida ja Teija, on valtava merkitys talon ilmapiiriin, jota varmasti myllätään myös uusien asukkaiden tulolla.

Big Brother Talk Show sunnuntaina Subilla klo 21.00 alkaen!

Lue lisää:
Anne, Iida ja Teija joutuivat häätöäänestykseen (5.10.2012)
Uusia asukkaita tulee taloon tällä viikolla (3.10.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.