Asukashaku päättyy vappuaattona

Suomen kahdeksannen Big Brotherin asukashakua on jäljellä enää vajaa kuukausi. Tämän vuoden asukkaaksi voi hakea Subin netissä enää huhtikuun loppuun saakka.

Big Brotherin virallisilla nettisivuilla kerrotaan, että asukashaku vuoden 2012 Big Brotheriin päättyy 30. huhtikuuta, eli vappuaattona. Tänä vuonna BB:hen voi hakea vain netin kautta täyttämällä Subin nettisivuilta löytyvän hakulomakkeen. Avoimen haun lisäksi tuotantotiimi hakee ihmisiä taloon ns. täsmähaun avulla bongaamalla asukasehdokkaita mm. Facebookista.

Tällä kertaa ei hakuprosessissa ole käytössä hakukiertuetta, joka päätettiin jättää väliin ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Maaliskuun alussa käynnistyneessä asukashaussa BB-taloon haetaan asukkaita teemalla "Kuka Sinä olet – vain sinä tunnet itsesi. Tästä voi tulla sanasi mittainen matka." Hakuprosessin ennakkohaastattelussa ydintiimin jäsenet painottivat, että he odottavat hakijoilta korkeaa motivaatiota ja halua olla talossa pitkään.

Joka vuosi talossa on ollut asukkaita, jotka ovat uhanneet luovuttaa useasti ja muutama on jopa luovuttanut. Luultavasti kuuluisin luovutus tapahtui viime vuonna, kun Tia karkasi talosta pesän varauloskäynnin kautta oltuaan talossa vain alle kolme vuorokautta. Kauden pituus on noin kolme kuukautta, jolloin joutuu olemaan erossa läheisistään, eikä asukkailla ole käytössään kännykkää tai nettiä. BB:n sääntöjen mukaan jokaisella asukkaalla on mahdollisuus luovuttaa 24 tunnin harkinta-ajan jälkeen.

Kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt voi hakea asukkaaksi BB-taloon. Hakuaikaa on jäljellä enää alle kuukausi. Kahdeksas Big Brother nähdään syksyllä Subilla.

Täytä hakulomake Big Brotherin virallisilla nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.