BB-silmä on tänä vuonna vaaleansininen

Sub on julkistanut tämän vuoden BB-silmän ja -logon. Uusi silmä ja logo ovat pääväreiltään vaaleansinisiä ja ne kuvaavat myös tulevan BB-talon yleisilmettä.

Kahdeksannen kauden BB-silmä on vaaleansininen, joka on saman värityksen kaltaisen Big Brother -logon ympärillä. Logo on samanlainen, mikä on ollut käytössä Ruotsin Big Brotherissa kahdella viime kaudella.

BB-tuottaja Mikko Räisänen paljasti Subin nettisivuilla, että tulevan kauden BB-talon yleisilme mukailee logon värejä. Sen tarkempia paljastuksia ei kuultu.

Haku kahdeksanteen Big Brotheriin on parhaillaan käynnissä ja ohjelmaan voi hakea Subin nettisivujen kautta. Suomen kahdeksas Big Brother käynnistyy syksyllä Subilla.

Katso kuvat:
Uusi BB-logo Subin netissä
Uusi BB-silmä Subin netissä

Sivustollamme aiemmin:
Haku kahdeksanteen Big Brotheriin alkoi! (12.3.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.