BB poisti lisänimeämispisteet käytöstä

Kesken kauden käyttöön tulleet lisänimeämispisteet poistuivat käytöstä. Asukkaat saivat kuulla tiedon aivan tämän viikon nimeämisten alla.

Lisänimeämispisteet tulivat käyttöön kuudennella viikolla ja ne poistettiin käytöstä nyt 11. viikolla. Jokaisella asukkaalla oli käytössään kolme lisänimeämispistettä, joita he saivat käyttää nimeämisissä haluamaansa tahtiin tai olla kokonaan käyttämättä.

Torstaina hetkeä ennen nimeämisiä Big Brother kutsui asukkaat sohvalle. Asukkaat odottivat viikkotehtävän tulosta, mutta he joutuivat pettymään. BB tiedotti asukkaille, että lisänimeämispisteet poistuvat käytöstä ja ne, joilla niitä on jäljellä, joutuvat palauttamaan lisäpisteet varastohuoneeseen. Lisäpisteitä on säilytetty talon olohuoneessa olevassa naulakossa kaikkien näkyvillä.

Tea ilveili niille asukkaille, joilla pisteitä oli vielä jäljellä, sillä naisella itsellään niitä ei enää ollut. Lisäpisteitä oli jäljellä enää Joukolla, Tommilla (3 lisäpistettä), Markuksella (2) ja Teijalla (1). Jouko pohti, että muiden asukkaiden kannalta oli parempi, että lisäpisteet kerättiin pois ja totesi perään, ettei olisi itse niitä nyt käyttänyt. Jonna A. pohti Tean ja Teijan kanssa pihalla, että lisäpisteet olisi voinut pelata paljon tässä vaiheessa kautta.

Tämän viikon nimeämiset käynnistyivät pian lisänimeämispisteiden poistamisen jälkeen. Nimeämiset suoritetaan torstain ja perjantain aikana ja tämän viikon häätöäänestys käynnistyy perjantaina. Nimeämiset nähdään suorana lähetyksenä 24/7-palvelussa viikon tauon jälkeen. Sunnuntaina BB-talosta häädetään kauden kymmenes asukas.

Big Brotheria on tämän viikon jälkeen jäljellä enää kolme viikkoa.

Big Brother tiedottaa: Lisäpisteet nimeämisiin

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.