BB-talo stailattu uusiksi, ei radikaaleja uudistuksia rakenteisiin

Big Brother -talon ulkoasu on uusien asukkaiden odottamisen ohella jännityksen kohde aina alkavalla kaudella. Täksi kaudeksi BB-talon rakenteisiin ei ole odotettavissa merkittäviä muutoksia, mutta kauden muiksi elementeiksi luvataan jopa asioita, jota ei ole muualla nähty.

Uudistetun BB-talon sisustus tulee yllättämään kaikki, lupaa Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen Iltalehden nettisivuilla perjantaina. Talon rakenteet eivät suuresti muutu Räisäsen mukaan, mutta jokainen huone on oma taideteoksensa, toteaa Räisänen Iltalehdelle. 

Sisustus tulee olemaan jälleen värikäs, joka on nähtävissä Big Brotherin nettisivuilla perjantaina julkaistuista BB-talon maistiaiskuvista. BB-nettisivut tarjoavat viime vuoden tapaan kuvia joistakin yksityiskohdista talon sisustuselementeistä, josta ei voi kuitenkaan päätellä kokonaisuudesta juuri mitään.

- Värimaailma on sellainen, mitä vähiten odottaisi, sanoi Räisänen Iltalehdelle.

Asukasvalinnoista tuottaja Räisänen toteaa Iltalehdelle, että taloon ei ole menossa julkkiksia, mutta hakuprosessin tuloksena taloon on saatu esiintymistaitoisia ja hyvin eri tilanteissa pärjääviä asukkaita. Räisäsen mukaan hakijoita tänä vuonna oli 3 000. Torstaina Big Brotherin nettisivuilla pääohjaaja Kim Sainio totesi asukasvalinnoista, että "tätä ette osanneet odottaa".

Iltalehden uutisessa pistää silmään yksi virke, joka tosin saattaa olla lehden toimittajan omaa tulkintaa tai spekulaatiota. Uutisen kolmanneksi viimeisessä virkkeessä todetaan: "Kauteen mahtuu varmasti suuria tunteita, rankkoja tehtäviä, julkkisvierailuja ja varmasti myös asukasvaihto."

Tämän perään tulee Räisäsen suora sitaatti, ettei BB ole rääkkäysohjelma ja asukkaat joutuvat kovaan mankeliin. Räisänen jatkaa, että moraalikoodiin ei ole luvassa muutoksia, vaan suihkukuvia nähdään talosta entiseen tapaan. Talossa tulee Räisäsen mukaan tapahtumaan heti ensimmäisestä viikosta alkaen ja tänä vuonna Suomen BB:ssä nähdään jotain, mitä ei ole muiden maiden BB:ssä nähty.

Suomen kahdeksas Big Brother alkaa 24/7-palveluissa ensi maanantaina klo 19 aikoihin. Subilla Big Brotherin kyytiin päästään ensi tiistaina kello 21 alkaen.

Lue lisää:
BB:n pääohjaaja asukasvalinnoista: Tätä ette osanneet odottaa (Sub.fi 23.8.2012)
Tässä ne ovat: Maistiaiskuvat vuoden 2012 BB-talon sisustuksesta! (Sub.fi 24.8.2012)
Big Brotherissa tänä vuonna jotain aivan uutta! (Iltalehti 24.8.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.