Sub: Asukkaiden keski-ikä yli 27 vuotta

Vain noin viikko on enää Big Brotherin uusimman kauden alkuun, kun Sub tekee jo muutamia paljastuksia koskien tulevan kauden asukkaita. Tiedot paljastavat neljän asukkaan sijainnin sekä kaikkien asukkaiden keski-iän, joka on korkeampi kuin muutamana edellisenä kautena.

Sub uutisoi verkkosivuillaan tiistaina, että tänä vuonna BB-taloon muuttavien asukkaiden keski-ikä on 27,3 vuotta. Keski-ikä tulee olemaan Suomen BB:n kaikkien aikojen toiseksi suurin, jos keski-ikä ei tuosta enää nouse. Tähän mennessä korkein keski-ikä, 27,5 vuotta, on ollut ensimmäisellä kaudella, eli vuonna 2005. Matalin keski-ikä, 22,6 vuotta, on ollut neljännellä kaudella vuonna 2008.

Aiemmin kesällä tuotanto lupasi, että tänä vuonna BB-taloon tulee aiempaa vanhempaa väkeä ja keski-iän perusteella tämä näyttää toteutuvan. Koko totuutta pelkkä keski-ikä ei välttämättä kerro, sillä voihan olla, että taloon on otettu vain muutama selvästi vanhempi asukas nuoremman väen sekään. Sekin on tosin mainittava, että esimerkiksi viime kaudella talossa ei ollut yhtään alle 20-vuotiasta asukasta.

Asukkaita ei julkaista ennen kauden alkua, mutta Sub on julkaissut jo muutamia hakuvideoita sivuillaan ja tiistaina Sub kertoi, miltä alueilta neljä tulevaa asukasta ovat. Subin nettisivuilla julkaistun kartan mukaan pohjoisin asukas tulee Rovaniemen korkeudelta, eteläisin asukas Hangon tietämiltä, itäisin asukas Joensuun läheltä ja läntisin asukas Pori-Rauma -akselilla.

Suomen kahdeksas Big Brother käynnistyy 24/7-palvelussa ensi maanantaina klo 19 jälkeen ja Subilla ensi tiistaina kello 21.00. Muutamaa tuntia ennen Kickoff-lähetystä Subilla nähdään klo 19.00 Missä he ovat nyt? -erikoisohjelma.

Lue lisää:
Keski-iät ja asuinpaikat - tällaisia ovat tulevan kauden BB-asukkaat (Sub.fi)
Tutustu asukastilastoihin ja muihin BB-lukuihin sivustollamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.